Betrokkenheid medewerkers vergroten

Betrokkenheid medewerkers vergroten

Gebruik props in jouw feestthema

w

Zorg voor een goede sfeer onder medewerkers

Lachwekkende fotosessies

Betrokkenheid medewerkers

Je organiseert een bedrijfs- of personeelsfeest en je wilt de betrokkenheid van je personeel weer een boost geven! Het inzetten van een photobooth gaat dit voor je mogelijk maken. Dit leidt tot meer sociale contacten tussen de collega’s, creëert meer verbondenheid met je bedrijf en met de lachwekkende fotosessies heb je niet alleen plezier en vermaak tijdens het event, maar geef je ook een tastbare herinnering mee naar huis.

Aanbevolen door ons:

Premium Props

Maak je foto’s extra leuk door unieke en opvallende props te gebruiken. Heb je een themafeest? Geef het aan ons door, wij zoeken de leukste attributen voor je uit. Spontane, grappige foto’s gegarandeerd!

Premium Props

Maak je foto’s extra leuk door unieke en opvallende props te gebruiken. Passende attributen bij jou thema. Spontane, grappige foto’s gegarandeerd!

Gepersonaliseerd startscherm

Wij personaliseren het startscherm met jouw logo.

Gepersonaliseerd startscherm

Wij personaliseren het startscherm met jouw logo.

Upgrade je photobooth:

E-mailfunctie

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Delen via Social Media

Meer likes, shares en interactie genereren op Facebook of Twitter? Met deze optie deel je alle gemaakte foto’s direct op jouw social media kanalen. Laat jouw bezoekers de foto’s liken, taggen en delen en creëer nog meer bereik.

Green screen

Wil je zelf de achtergrond bepalen? Bijvoorbeeld met het product of de bedrijfsnaam op de achtergrond? Kies deze optie en creëer op een originele manier creatieve foto’s. Zodat men je merk niet vergeet!

startscherm-personaliseren

Personaliseren startscherm

Presenteer jouw merk ijzersterk met deze optie. Het fotohuisje wordt een echte blikvanger, je laat je publiek zien en beleven waar jouw merk voor staat. Jij levert een ontwerp aan, wij doen de rest. Get in the picture!

Altijd inbegrepen:

}

✓ Géén tijdslimiet

✓ Onbeperkt foto’s maken en printen

✓ Maatwerk design Fotostrips

✓ Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

✓ Koffer met attributen en props

✓ Alle foto’s achteraf digitaal nagestuurd

✓ Professionele studioverlichting

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen