Fotohuisje huren voor jouw zakelijke event, beurs of bedrijfsfeest?

Wij geloven dat het anders kan.

Je wilt meer halen uit een beurs, open dag, festival of ander event

Maar het lukt je niet om échte interactie met bezoekers te krijgen. Je product of merk mist de aantrekkingskracht die het verdient. Je had gehoopt op meer bezoekers, en sfeer bij je stand of op je event. Je dacht aan meer verkeer naar je website en sociale pagina’s. Er zit veel tijd in het organiseren van het event, maar je bent ontevreden over de resultaten. Dat frustreert je. Want een event organiseren zou niet moeten voelen als een nutteloos tijdsbestek. –dat is niet waarom je een event organiseert.

Je zou willen dat je evenement écht wat oplevert.

Je wilt bezoekers die jou wél blijven herinneren en blij worden van jouw organisatie. Bezoekers die beleving hebben ervaren tijdens jouw event en zijn gaan inzien wat de waarde is van jouw merk of product. Er vond een echte interactie plaats. Ze hebben zo’n goede ervaring, dat ze jouw organisatie promoten op social media. Je ziet zelfs een toename in website verkeer. Je wordt energiek en vrolijk van alle bezoekers, en…. je bent trots op het succesvolle event.

 

Maar dit gaat niet gebeuren. Niet zolang je geen échte interactie met je bezoekers creëert. Niet zolang je het event organiseert zoals je het altijd al deed of niet onderscheidend bent ten opzichte van je concurrenten. Niet zolang je geen overtuigende reden hebt om bezoekers naar je website te laten gaan. En niet zolang je je bezoekers niet zo enthousiast weet te maken om op Social Media over jouw organisatie te praten, laat staan jouw pagina te liken en volgen.

 

Om daar verandering in te brengen, moet je je aanpak veranderen. Je moet een beleving creëren, die je bezoekers écht bijblijven. Een herinnering meegeven. Een reden bieden waarom jouw bezoeker over je gaat posten op Social Media. Je gaat volgen, en liken. Je moet je bezoeker een reden geven om naar je website te gaan. Dat betekent dat je je moet onderscheiden van de rest.

Bij Fotohuisjehuren.nl helpen we organisaties een unieke beleving te creëren voor hun bezoekers.

Zodat hun events wél de effecten bereiken die ze voor ogen hebben. Dat heeft te maken met een mindset, maar ook met een nieuwe aanpak om échte interactie te krijgen met hun bezoekers. Interactie die ervoor zorgt dat het event een waardevolle toevoeging is.

Hoe we dat doen? Bekijk wat een photobooth kan toevoegen aan jouw event.

Een aantal van onze tevreden klanten

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte vragen

Na het versturen zullen wij op werkdagen binnen 24 uur per mail een vrijblijvende offerte toesturen.