Ons team

Anne

Anne

Salesmanager

Charlotte

Charlotte

Accountmanager

Lars

Lars

Projectmanager

Arjan

Arjan

Founder

Annet

Annet

Administratief medewerker

Ard

Ard

Bezorger

Wouter

Wouter

Bezorger

Sebastiaan

Sebastiaan

Bezorger

Kjell

Kjell

Bezorger

Giorgio

Giorgio

Bezorger

Fotohuisjehuren.nl: De beste in zijn soort

Fotohuisjehuren.nl is in 2012 opgezet met als doel om een tastbare herinnering te creëren voor elke bruiloft, bedrijfsfeest, zakelijk evenement en alle overige momenten waar jij en jouw bezoekers graag een herinnering aan willen hebben.

Trouwstrips photobooth

Fotohuisjehuren.nl is als één van de eerste gestart met het aanbieden van Fotohuisjes in Nederland en mag zich daarmee Pionier noemen in de photobooth-markt! Dit is goed te merken aan het ervaren team van Fotohuisjehuren.nl. Wij weten precies hoe we zoveel mogelijk van jouw gasten op de foto kunnen laten gaan, we maken voor iedereen een uniek Fotostrip-ontwerp op en wij zorgen er altijd voor dat zowel jij als jouw gasten een onvergetelijke herinnering krijgen, letterlijk!

Vintage fotobooth

Fotostrips van Fotohuisjehuren.nl willen gasten het liefst voor altijd bewaren! Denk eens aan het bereik welke gecreëerd wordt door alle gasten die een fotostrip printen én meenemen naar huis.

Waarin onderscheiden wij ons? Onze Fotohuisjes huur je niet per uur, maar kun je van genieten zónder tijdslimiet! Je wilt toch niet dat het Fotohuisje afgebroken wordt voordat het feest of event voorbij is? Onze totaalpakketten zorgen ervoor dat je geen onnodige extra kosten maakt.

Team Fotohuisjehuren.nl

Fotohuisjehuren - Website logo -PNG