Onze kernwaarden

Flexibel

Onze markt is continu in beweging en we groeien snel. Dat vinden we leuk. Het dwingt ons om flexibel te zijn. Bij te sturen waar nodig. Dat vraagt veel van medewerkers, systemen en processen.

Durven veranderen

We willen altijd méér en beter, zijn altijd kritisch. We meten, experimenteren en trekken onderbouwde conclusies. Iedereen weet 5 dingen die we nú willen verbeteren. Energie en daadkracht. 70% zekerheid. 30% onzekerheid. Dat laatste is ondernemerschap. Just do it.

Verwachtingen overtreffen

Anders doen dan anderen. Net even dat stapje extra. We geven persoonlijk advies aan onze klanten. We communiceren duidelijk en to the point. We vinden het heel normaal dat we op tijd leveren.

Team

Wij geloven dat tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. We hebben passie voor wat we opleveren. Samen presteren we beter dan alleen. We zijn eerlijk en direct. We doen wat we beloven en staan open voor kritiek. Met elk jaar nieuwe collega’s vinden we één ding heel belangrijk: dat iedereen onze kernwaarden en cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.
We hebben één gouden regel: Alles wat je doet, is in het belang van Fotohuisje.

Elke dag een beetje beter

Bij Fotohuisje hebben we een ondernemersmentaliteit. Het blijft bij ons niet bij ideeën. Soms willen we te snel, of teveel. We wachten niet op perfectie, want dan ben je te laat in onze markt. We worden groot door elke dag een beetje beter te worden.

 

Ons team

 

Fotohuisjehuren.nl: De beste in zijn soort

Fotohuisjehuren.nl is in 2012 opgezet met als doel om een tastbare herinnering te creëren voor elke bruiloft, bedrijfsfeest, zakelijk evenement en alle overige momenten waar jij en jouw bezoekers graag een herinnering aan willen hebben.

Trouwstrips photobooth

Fotohuisjehuren.nl is als één van de eerste gestart met het aanbieden van Fotohuisjes in Nederland en mag zich daarmee Pionier noemen in de photobooth-markt! Dit is goed te merken aan het ervaren team van Fotohuisjehuren.nl. Wij weten precies hoe we zoveel mogelijk van jouw gasten op de foto kunnen laten gaan, we maken voor iedereen een uniek Fotostrip-ontwerp op en wij zorgen er altijd voor dat zowel jij als jouw gasten een onvergetelijke herinnering krijgen, letterlijk!

Vintage fotobooth

Fotostrips van Fotohuisjehuren.nl willen gasten het liefst voor altijd bewaren! Denk eens aan het bereik welke gecreëerd wordt door alle gasten die een fotostrip printen én meenemen naar huis.

Waarin onderscheiden wij ons? Onze Fotohuisjes huur je niet per uur, maar kun je van genieten zónder tijdslimiet! Je wilt toch niet dat het Fotohuisje afgebroken wordt voordat het feest of event voorbij is? Onze totaalpakketten zorgen ervoor dat je geen onnodige extra kosten maakt.

Team Fotohuisjehuren.nl

Fotohuisjehuren - Website logo -PNG