Hallo, wij zijn het team achter Fotohuisjehuren.nl!

Een gezellig jong team dat houdt van hard werken,
meedenken met de klant en het vastleggen van belevenissen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
 

Even voorstellen

Anne
is Salesmanager bij Fotohuisjehuren.nl. Zij houdt zich bezig met alle zakelijke partijen die een fotohuisje willen huren bijvoorbeeld voor een beurs of event.


Waar Anne zich voornamelijk bezighoudt met de zakelijke boekingen. Richt Charlotte zich als accountmanager op de particuliere, voornamelijk bruiloft, boekingen.


Lars werkt sinds september 2018 bij Fotohuisjehuren.nl als projectmanager. Lars is onze technische man, hij zorgt er onder andere voor dat alle fotohuisjes altijd goed werken.


Arjan werkt het langste bij Fotohuisjehuren.nl. Hij richt zich voornamelijk op de verkoop en lease tak van Fotohuisjehuren.nl. Maar Arjan is ook altijd bezig met het uitwerken en bedenken van nieuwe ideeën om Fotohuisjehuren.nl verder te laten groeien.


Debiteuren, crediteuren en facturen: Annet zorgt ervoor dat de administratie altijd klopt!

 


Onze bezorgers

Wat Ard het leukste vindt aan werken bij Fotohuisjehuren? De testfoto’s die hij kan maken bij de opbouw van een fotohuisje. Inmiddels weet Ard precies hoe hij de leukste foto’s kan maken. En adviseert iedereen op locatie daar graag over.


Een last minute boeking? Wij bellen Wouter. Het liefste rijdt Wouter elke dag in het busje van Fotohuisje rond om in het hele land Fotohuisjes op te bouwen. Heeft Wouter een dag vrij, dan belt hij of we nog een ritje voor hem hebben.


Sebastiaan is onze zaterdag topper. Wanneer de meeste van ons vrij zijn, op de sportvelden te vinden zijn of genieten van het weekend, gaat Sebstiaan het land in om fotohuisjes op te bouwen.


Plannen we Kjell in voor een dag fotohuisjes opbouwen en afbouwen, dan weten we zeker dat hij eerder terug is. Hoe dat kan weten we nog steeds niet. Kjell heeft nooit verkeersboetes, is super klantvriendelijk en bouwt de fotohuisjes altijd op zoals het hoort. Het zal de jarenlange ervaring wel zijn.


Hebben we iemand nodig met spierballen? Dan bellen we Giorgio. Naast zijn werk bij Fotohuisje is hij druk met Taekwondo. Hij geeft Teakwondo les en is regelmatig in het buitenland voor internationale wedstrijden.


Lijkt het jou ook leuk om bezorger te zijn bij Fotohuisje?
Solliciteer op de ”Vacature bezorger op zaterdag!”
https://fotohuisjehuren.nl/bezorger-van-fotohuisjes-zaterdagen/