Website upload

Waarom kies je hiervoor? 

Je kiest voor Website Upload omdat je wilt dat je bezoekers alle foto’s online kunnen bekijken en gemakkelijk (zelf) kunnen delen, ook na het evenement of feest.

Hoe doen we het?

We maken een website voor je event, welke we zelfs in je huisstijl kunnen bouwen. Bezoekers bekijken direct hun foto online op deze website. Liever niet openbaar? We kunnen de website en foto’s afsluiten van buitenaf door middel van een inlogcode.

Wat doen we?

Speciaal voor jouw event maken we de website op. Dit kan ook in je eigen stijl. Je krijgt van ons een link naar je persoonlijke website voorafgaand aan het evenement of feest.

Prijs

Alle foto’s direct online te bekijken op je eigen website. Dit voor €99 per event excl. btw.

Meer opties toevoegen?

Delen via E-mail

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Green Screen

Wil je zelf de achtergrond bepalen? Bijvoorbeeld met het product of de bedrijfsnaam op de achtergrond? Kies deze optie en creëer op een originele manier creatieve foto’s. Zodat men je merk niet vergeet!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

4G-internetverbinding

Wil je foto’s direct uploaden, maar heb je geen (stabiele) wifi-verbinding? Don’t worry, met onze 4G-internet hotspot laat je iedereen meteen van de gemaakte foto’s genieten. En je bezoekers kunnen deze gelijk delen op hun social media.

Enquête

Heb je brandende onbeantwoorde vragen voor jouw publiek op het event? Stel de vraag en krijg het antwoord via het fotohuisje. Een gratis foto als herinnering voor je bezoeker en een e-mailadres voor jou.

Foto digitaal signeren

Maak een fotostrip echt persoonlijk met een eigen handtekening erop! Bezoekers kunnen hun foto via het touchscreen voorzien van een eigen handtekening. Deze wordt afgedrukt op de foto’s. Ook leuk met Bekende Nederlanders!