Bestickering fotohuisje type Pure

Waarom kies je hiervoor? 

Je wilt je merk ijzersterk neerzetten. Jouw publiek laten zien en beleven waar jouw merk voor staat.

Hoe doen we het?

Dit doen we door het Fotohuisje type Pure te bestickeren. Hierbij kies je voor een complete bestickering van de front en zijkanten, of voor bestickering van de front. We zorgen ervoor dat het Fotohuisje een echte blikvanger wordt!

Wat doen we?

Jij levert ons een ontwerp aan volgens specificaties en wij zorgen dat het Fotohuisje bestickerd op jouw event staat.

Prijs

Prijs op aanvraag.

attributen-premium

Premium props

Maak je foto’s extra leuk door unieke en opvallende props te gebruiken. Heb je een themafeest? Geef het aan ons door, wij zoeken de leukste attributen voor je uit. Spontane, grappige foto’s gegarandeerd!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

Premium Glitter Backdrop

Je organiseert een leuk feest en wilt een glitter achtergrond voor de foto’s? Met deze backdrop val je zeker op. Wij denken met je mee wat het beste bij je evenement, feest, thema of locatie past. Spice up those pictures!

E-mailfunctie

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Green Screen

Wil je zelf de achtergrond bepalen? Bijvoorbeeld met het product of de bedrijfsnaam op de achtergrond? Kies deze optie en creëer op een originele manier creatieve foto’s. Zodat men je merk niet vergeet!

Slideshow

Met deze optie streamen we alle foto’s naar een beamer. Ze komen één voor één groot in beeld. Krijg maximale exposure door jouw logo of event-hashtag te verwerken in het fotostrip ontwerp. Leuk voor op je beursstand!