Veelgestelde vragen

 

 

t

Algemeen

Hoe werkt het fotohuisje?

Het fotohuisje werkt verder ook geheel automatisch: Je drukt op het touchscreen, er worden een aantal foto’s gemaakt en na een paar tellen automatisch geprint! 

Is het mogelijk het fotohuisje te huren voor bijvoorbeeld 4 uur tegen een lagere prijs?

Wanneer je bij ons een fotohuisje huurt, huur je voor de hele dag. Zonder tijdslimiet. Het kan natuurlijk wel voor een kortere duur, maar hierin hanteren wij dezelfde prijs!

Het voordeel van geen tijdslimiet is dat het fotohuisje op tijd klaar staat, voordat het feest of het event begint. De bezoekers of gasten kunnen dus in alle rust verwelkomd worden, zonder dat er nog opgebouwd worden.

Ook merken we vaak dat wanneer het huren van een fotohuisje beperkt is tot een bepaalde tijd er achteraf vaak spijt is, doordat het leukste of drukste gedeelte van het evenement wellicht gemist wordt. Daarom bouwen wij in de meeste gevallen pas weer de volgende dag af.

Staat er iemand van jullie bij tijdens het event?

We leveren onze fotohuisjes standaard zonder gastheer. 

-Voor je bruiloft raden we dit niet aan. Onze fotohuisjes zijn erg gebruiksvriendelijk. Bovendien kunnen jullie voor een lagere prijs veel langer van het Fotohuisje genieten: tot maximaal 24 uur i.p.v. maar 3 of 4 uurtjes.

-Voor jouw beurs raden we een gastheer ook niet aan. De reden hiervan is dat we zien dat een stand vaak al druk bezet is met personeel. 

Wil je toch wel een gastheer op jouw event? Dan is dit op aanvraag mogelijk.

Wat als het fotohuisje tijdens het evenement niet goed werkt?

Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen met het fotohuisje tijdens je event, dan zijn wij tussen kantooruren telefonisch bereikbaar. Buiten kantooruren hebben wij een storingswebsite voor technisch support.
Mocht je er via de site niet uitkomen, dan staat het telefoonnummer van onze storingsdienst vermeld op deze website. Deze telefoondienst is 24/7 bereikbaar, we helpen altijd tot het probleem is opgelost.

Berekenen jullie bezorgkosten?

Nee, onze prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw in Nederland. Is jouw eventloctie buiten Nederland? Dan berekenen wij een toeslag.

Wat zit er precies in de attributenkoffer?
De inhoud van de koffers passen wij regelmatig aan op basis van trends en seizoenen. Dit bestaat in ieder geval uit een combinatie van props (snorretjes, brilletjes, etc op stokjes) hoeden, brillen, boa’s, pruiken en opblaasattributen.
Welke achtergrond wordt er gebruikt bij de ‘open’ fotohuisjes Pure en Vintage?

Onze bezorger kiest op de locatie altijd de meest geschikte plek voor het fotohuisje, hierbij wordt het fotohuisje gericht op een mooie muur of ander type achtergrond. Uiteraard ben je vrij zelf een achtergrond voor de photobooth te creëren. Benieuwd naar onze extra mogelijkheden? Kijk dan eens bij de backdrops.

Fotohuisjes

Wat is het verschil tussen de fotohuisjes?

De software, en daardoor de kwaliteit is bij alle fotohuisjes gelijk. Het heeft voornamelijk met de look&feel te maken.
Bij het fotohuisje type Vintage staat de studioverlichting naast de photobooth en de koffer met attributen, dit zorgt voor de totale romantische vintage sfeerbeleving.  Door de uitstraling en het hanteerbare formaat is dit fotohuisje een aanrader voor bruiloften.

Het fotohuisje type Pure heeft ingebouwde studioverlichting. Dit strakke model met kleine wieltjes, welke volledig gebrand kan worden, is perfect voor beurzen en congressen.

Het fotohuisje type Living heeft een sluitend gordijn wat meer privacy biedt. Daarnaast heeft deze booth een extra meekijkscherm aan de zijkant waar andere gasten mee kunnen kijken.

Kijk eens bij type fotohuisjes om de verschillende photobooths te bekijken.

Hoeveel ruimte neemt het fotohuisje in beslag?
Al onze fotohuisjes nemen ongeveer 1×2 meter aan ruimte in beslag. Dit is inclusief de afstand waarop je gasten zullen staan.  De fotohuisjes Pure en Vintage zelf nemen 60x60cm aan ruimte in beslag, het fotohuisje Living 60x125cm.
Kan het fotohuisje ook buiten staan?
Het fotohuisje mag buiten staan zolang deze gegarandeerd droog staat. Dit betekent dat de booth altijd onder een parasol of overkapping moet staan.
Kan het fotohuisje ook op een andere verdieping geplaatst worden?
Ja, mits er een lift aanwezig is in de locatie. Onze fotohuisjes kunnen niet getild worden.

Foto’s

Raakt het printpapier wel eens op?
Er kunnen maximaal 1000 fotostrips geprint worden voordat de rol op is. Elke fotosessie wordt dubbel geprint, het zijn uiteindelijk 500 x 2 afgedrukte fotostrips.  Elke fotosessie duurt ongeveer een minuut, vanaf de props pakken, drie verschillende foto’s maken en het uitprinten. Per uur kunnen er dus 60×2= 120 fotostrips geprint worden.

Dit betekent dat er ruim 8 uur lang foto’s gemaakt kunnen worden als het fotohuisje nonstop in gebruik is. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de 1000 fotostrips voldoende zijn.

We willen de hele dag gebruik maken van het fotohuisje, blijft de kwaliteit van de foto’s overdag en ’s avonds hetzelfde?
Absoluut, door onze Hi-Res fotocamera en professionele studioverlichting blijven de foto’s in elke ruimte op elk moment van de dag van hoge kwaliteit.
Hoe wordt het ontwerp van de fotostrip gemaakt?

Nadat je bij ons hebt gereserveerd, zullen wij vragen naar de trouwkaart, het logo of naar andere ideeën om de fotostrip mee te ontwerpen.
Zodra wij de bestanden hebben ontvangen gaan wij aan de slag met het ontwerp. Deze passen we in overleg met jullie net zo lang aan tot jullie helemaal tevreden zijn.
Het is ook mogelijk om de fotostrip zelf te ontwerpen, vraag dat gerust naar ons ontwerpbestand.

Bekijk hier een impressie van de mogelijkheden.

Wanneer kunnen we de foto’s digitaal verwachten?

We sturen de digitale fotostrips en gemaakte foto’s binnen een week naar je toe via een WeTransfer link welke minimaal een jaar geldig blijft.

Wil je de foto’s direct online? Dat kan met onze website upload.