Vacature Stagiair junior accountmanager

 

Standplaats: Anthonie Fokkerstraat 11-L, Barneveld
Niveau: MBO / HBO
Aantal uur per week: 16 tot 40

 

Leren en werken bij het tofste Photobooth bedrijf

Fotohuisjehuren.nl is op zoek naar MBO en HBO stagiairs. Onze afdeling accountmanagement kan extra hulp goed gebruiken. Ben jij op zoek naar een stageplek waar je continue wordt uitgedaagd? Lees dan hieronder wat jij voor ons kan betekenen, en wij voor jou!

 

Jij voldoet aan de volgende punten:

  • Je studeert marketing, communicatie, commerciele economie, eventmangement, facilitymanagement, vrijetijdsmanagement of een soortgelijke opleiding. Twijfel je of je opleiding geschikt is? Neem dan contact op met ons.
  • Je hebt net als ons een drive om supergoed te worden in wat je doet
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Hoe een dag eruit kan zien

’s ochtends praat je elkaar even bij op de afdeling accountmanagement. Waar gaan we ons vandaag op richten? Welke punten willen we vandaag en deze week af hebben? Vervolgens open je de mailbox: weer een hoop nieuwe aanvragen! Je bekijkt per aanvraag hoe jij de klant kunt helpen, vervolgens stuur je een passende offerte toe. Er zijn weer een aantal fotohuisjes terug gekomen, je leest de foto’s uit en verstuurt deze op naar de betreffende klanten. De telefoon gaat, de mevrouw aan de lijn verteld je dat ze een photobooth willen inzetten om hun organisatie te promoten op een event. Je stemt de wensen met haar af, maakt na het gesprek een offerte op en verstuurd deze binnen een half uur toe.

Tussendoor komt er een berichtje binnen van een klant, ze is helemaal blij met het Fotohuisje van afgelopen weekend! Je vraagt haar om een review te plaatsen en dit doet ze binnen 15 minuten. Yes, weer een happy klant! Vervolgens ga je aan de slag met het fotokader ontwerp van een aantal klanten. ‘Smiddags check je of er nog voldoende printpapier en props op voorraad zijn. Via de chatbot komen er ook nog een paar aanvragen binnen, deze pak jij nog even op en is het alweer einde van de middag! Op naar een volgende werkdag..

 

Jij krijgt

  • Veel trainingen zodat je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van accountmanagement, klantcontact, de evenementenbranche en commercieel inzicht.
  • Leuke werksfeer in een team van 11 mensen
  • Klanten die blij worden van jouw werkzaamheden!
  • De mogelijkheid om mee te werken werken aan een snelgroeiend bedrijf.
  • Een passende MBO of HBO stage-opdracht
  • Voldoende tijd om te werken aan je schoolopdracht

 

Wie zijn wij?

Wij van Fotohuisjehuren.nl geloven dat je anders moet denken, om je doelgroep te bereiken. Voor de zakelijke markt doen we dit door een unieke beleving te creëren waardoor bezoekers echte interactie krijgen met een merk. Deze interactie zorgt voor een boost in de online groei van dit merk. Fotohuisjehuren.nl verhuurt, least en verkoopt de allergaafste photobooths. Wij richten ons op zowel de zakelijke als de particuliere klant.

 

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.