Slideshow

Waarom kies je hiervoor?

Je wilt direct het resultaat van de gemaakte foto’s zien, het liefst zo groot mogelijk zodat iedereen het kan zien!

Hoe doen we het?

Dit doen we door het livestreamen van alle foto’s naar een beamer. De foto’s komen één voor één groot in beeld, in het ontwerp van de fotokader. Krijg maximale exposure door jouw logo of event# te verwerken in het fotostrip ontwerp.

Wat doen we?

We plaatsen op jouw evenement een beamer welke verbonden is met het Fotohuisje. Op deze beamer streamen we live alle gemaakte foto’s. Gebruik je liever een eigen beeldscherm op je event? Dan verbinden we de Slideshow op je eigen beeldscherm. Hiervoor heb je alleen een HDMI-aansluiting op je beeldscherm nodig.

Prijs

Een Slideshow op je event inclusief apparatuur kost €89 per dag excl. btw.

Checklist

  • > Je hebt een stabiele wifi verbinding nodig op je locatie
  • > Geen wifi verbinding? Bestel een extra 4G internetverbinding(link) met bijna onbeperkte data* voor €35 per dag excl btw.

*5GB per dag, dit is meer dan voldoende voor gebruik bij het Fotohuisje.

startscherm-personaliseren

Personaliseren startscherm

Presenteer jouw merk ijzersterk met deze optie. Het fotohuisje wordt een echte blikvanger, je laat je publiek zien en beleven waar jouw merk voor staat. Jij levert een ontwerp aan, wij doen de rest. Get in the picture!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

Premium Glitter Backdrop

Je organiseert een leuk feest en wilt een glitter achtergrond voor de foto’s? Met deze backdrop val je zeker op. Wij denken met je mee wat het beste bij je evenement, feest, thema of locatie past. Spice up those pictures!

E-mailfunctie

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Volledig bestickeren

Zorg voor rijen bezoekers bij je stand door het fotohuisje volledig te bestickeren. Het fotohuisje zorgt voor een enorme aantrekkingskracht naar je beursstand. Zo wordt het onderdeel van je stand of event. Je kan er niet omheen!

Foto digitaal signeren

Maak een fotostrip echt persoonlijk met een eigen handtekening erop! Bezoekers kunnen hun foto via het touchscreen voorzien van een eigen handtekening. Deze wordt afgedrukt op de foto’s. Ook leuk met Bekende Nederlanders!