Deze klanten gingen je voor

Tevreden klanten maken ons blij!

Proef de sfeer met onderstaande foto’s en een greep uit een aantal reacties van onze klanten. Wie weet staan jullie hier binnenkort ook tussen!

Anoniem, 22 augustus 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Het fotohuisje was echt een geweldige aanvulling op onze trouwdag! We hebben er totaal gewn zorgen aan gehad alles was perfect door ze geregeld! De gasten vonden het geweldig! En wij hebben een superleuk gastenboek eraan over gehouden! Na je bruiloft krijg je alles nog eens digitaal waardoor je nog extra napret hebt van jouw dag! In een woord super! Bedankt voor de geweldige ervaring!!

Anoniem, 7 augustus 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Vrij laat besloten we voor een photobooth te gaan. Gelukkig waren de photobooths van fotohuisjehuren.nl nog beschikbaar. Er werd voor ons een ontwerp gemaakt die werd afgedrukt op de strips. Er zijn meerdere soorten hokjes, wij kozen voor Living Photobooth.
Een hokje waar je met meerdere in kunt staan, en wordt afgeschermd door een gordijntje. De booth stond er de hele avond en wij hadden er zelf geen omkijken naar, omdat alles met de locatie werd afgestemd. Er is eventueel een noodlijn beschikbaar die je kunt bellen wanneer er iets niet werkt. Er ging iets niet goed met het printen van de strips, maar dat leverde uiteindelijk leuke gesprekken op.

Anoniem, 1 augustus 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Heldere communicatie, goed geregeld. Erg leuk om alle digitale bestanden te ontvangen.”

Frank en Rosa, 24 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Bij fotohuisjehuren.nl werken echt alleen maar toppers. Alles werd enorm soepel en snel geregeld. Het fotohuisje was een grandioos succes op onze bruiloft (getuige de enorme berg geweldige foto’s). En het geweldige is dat je de foto’s binnen een paar dagen digitaal opgestuurd krijgt. Napret voor 10!”

Vintage fotobooth

Anoniem, 14 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Perfecte levering, alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. We kunnen niet anders zeggen dan dat fotohuisjehuren.nl er alles aan doet om het feest tot een geslaagd geheel te maken. Anne en Charlotte, bedankt voor alles!”

Roy en Susan, 11 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Dit was het leukste wat we extra bij onze bruiloft hadden!”

Henk-Jan en Sabine Schelhaas, 10 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Heel veel contact gehad, heel veel begrip! Aardige mensen, snelle reactie. Fotohuisje ruim op tijd geplaatst! Prima kwaliteit!”

Sjoerd en Tessa, 9 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Erg geslaagd, mooie aanvulling op onze trouwdag!”

Ronald en Angelique, 6 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Echt een aanrader, we hebben er enorm veel plezier aan gehad!”

Anoniem, 2 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“De fotokist was mooi op tijd, hij viel bij iedereen in de smaak en de foto’s worden daarna snel toegestuurd. Ook heel fijn dat je een eigen ontwerp kan bedenken. Het was een super toevoeging aan de geweldige dag!”

Bruiloft Jet, 2 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Een groot succes op onze bruiloft! Met hele toffe gepersonaliseerde fotostrips. Super communicatie over op- en afbouwen.”

Bruiloft The Ongcredibles, 29 juni 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Superservice, voor, tijdens en na het verhuur van de fotobooth! Echt een aanrader, luisteren goed naar wat wij willen, elk design is mogelijk. Ook op de besproken tijdstippen precies op tijd. Alle foto’s achteraf digitaal als strip maar ook als origineel. Superb! Thanks for making this day OngCredible

Bruiloft Madelein, 25 juni 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Heel betaalbaar, je mag het fotohuisje de hele dag houden, attributen worden meegeleverd, je kunt je eigen ontwerp maken voor de printjes en krijgt alle foto’s na afloop digitaal. Super!”

Bruiloft Pim & Lea, 21 juni 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“goede service en mooie foto’s.

Bruiloft Anoniem, 10 juni 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Wat een fantastische aanvulling op een fantastische dag. Super goed en snel meegedacht met het ontwerp van de strips. Echt een aanrader! Leuk ook om alle foto’s achteraf digitaal te ontvangen.”

Bruiloft Yara, 7 juni 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Ik zou Fotohuisje zeker nog een keer inhuren. Communicatie verloopt vlot en soepel. Ze denken mee en nemen het contact met de locatie uit handen. Onze gasten waren ook erg enthousiast over het fotohuisje.”

Bruiloft Lieke & Martijn, 6 juni 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Het fotohuisje was een zeer leuke toevoeging op onze bruiloft. Alles was goed geregeld en de foto’s zijn van goede kwaliteit. We kijken dan ook met plezier terug naar de gemaakte foto’s. Een aanrader!”

Bruiloft Dennis & Ilse, 31 mei 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Alles was goed geregeld. Onze bruiloft was op zondag en hier hadden ze een top regeling voor. Zaterdag gebracht en woensdag weer opgehaald voor dezelfde prijs.”

Martijn_Quirina bruiloft

Bruiloft Camille & Charlotte, 30 mei 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Wij werden via Tent 6 in Zandvoort naar Fotohuisjehuren.nl doorverwezen. Wat volgde was een snelle, vriendelijke communicatie, flexibele opstelling naar het design van het fotostrookje toe, een prachtige, stijlvolle, kwalitatieve Photo Booth ter plekke, die tijdig geleverd werd, en handig in gebruik was (en genoeg seconden tussen elke foto laat!). Daarnaast hadden we zelf onze attributen bij omdat de meegeleverde attributen niet echt in ons thema pasten. Nadien alle foto’s digitaal ontvangen is ook fantastisch! Dankjewel om onze trouw extra tof te maken! :-)”

Lenke van der Jagt, 4 april 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Hartstikke leuk zo´n fotohuisje op je feest. Superservice, want je alles wordt voor je geregeld. En wat hebben we gelachen! Het geeft enorm veel extra lol!! Dat is wat je wilt als je een feest geeft, dat jouw gasten het naar hun zin hebben. En dat iedereen een strookje met foto’s mee naar huis kon nemen, was de kers op de taart. Heel veel leuke reactie gehad!

Cocky, 20 maart 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Gevonden via internet. Mooie en duidelijke website. Mooie prijs, zeker in vergelijk met anderen en natuurlijk top dat je zelf niets hoeft te halen en brengen.”

Nicole & Vincent, 27 februari 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Heel leuk apparaat dat goed werkt en scherpe foto’s maakt. De attributen erbij maken de foto’s helemaal top! Wij hebben er een mooi gastenboek door.

Folkert, 29 januari 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Snelle service, erg vriendelijke mensen zowel per email als op locatie, Flexibel, goede nazorg achteraf. AANRADER!

Wendy, 8 januari 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Onze bruiloft was een dag om nooit te vergeten. En daar helpen de foto’s van het Fotohuisje goed bij! Wat was iedereen er enthousiast over en wat hadden ze de grootste lol in het hokje (en daarbuiten) met de bijbehorende accessoires. Wij genieten nog steeds na als we de foto’s zien. Het tovert meteen weer een lach op je gezicht. En hoe later op de avond je komt, hoe gekker de foto’s worden. Een absolute waardevolle toevoeging op onze bruiloft. De communicatie vooraf was prettig, flexibel en de ontwerpen erg leuk en goed. Wij hebben een ontwerp op basis van onze trouwkaart gedaan met daarop de zin: onze wens voor het bruidspaar. Aan het eind van de dag hadden we een doos vol foto’s met allemaal lieve en leuke wensen. Daarnaast weet je meteen wie er allemaal waren. Wij raden Fotohuisjehuren.nl bij iedereen aan. Een leuke binnenkomer en een mooie manier om al je gasten echt op de foto te krijgen.

Johan & Ineke, 16 november 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Zelfs de mensen waarvan we niet verwacht hadden dat ze grappig op de foto zouden gaan, stonden gek te doen! Het was lachen, gieren, brullen en we hebben iedereen een leuke (fysieke) herinnering aan ons feest mee kunnen geven.

Karien, 2 november 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Heel tevreden, netjes geholpen en een hele leuke ervaring voor de gasten van onze netwerkborrel. Er was van alles mogelijk, en relatief lage kosten. Aanrader!

Sara, 20 oktober 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Top! Ontzettend flexibel en begrip voor de wensen! Onze gasten hebben enorm genoten van de booth.

Bruidspaar Weug, 11 oktober 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Als onze wensen zijn uitgevoerd. Fotohuisjehuren.nl heeft contact met ons opgenomen over de lay- out van de fotostrip en deze was perfect. De photoboot is op tijd geplaatst, foto’s van goede kwaliteit en een HIT op ons feest. Overall heel tevreden

Blokhuis Vos, 28 september 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Heeft ons trouwfeest tot een groot succes gebracht. Ze stonden in de rij om in het hokje te gaan Het geld dubbel en dwars waard Bij oms volgende feestje gaat er zeker weer eem fotobooth komen!!!!

Patricia Bleeker, 28 september 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Het was zo leuk, dat had ik nooit verwacht! Maar iedereen was razend enthousiast en gingen meerdere keren op de foto, zelfs met die “rare” pruiken! Briljant, we hebben genoten van ons huisje..

Kitty Steggink/BSO de Otter, 7 september 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Het was een erg leuke aanvulling voor de feestmiddag!

Henk en Adrie, 25 augustus 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Het was een groot succes! En we waren erg tevreden met de service..

Joyce en Dennis van den Broek, 21 juli 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Wij hebben het fotohokje ‘living’ gehuurd voor onze bruiloft. Er is wat mis gegaan maar dit hebben ze heel netjes opgelost! Er is veel gebruik van gemaakt en we hebben al veel gelachen om alle fotostrips! We hebben dit gebruikt in plaats van een gastenboek. Echt een aanrader!

Peter en Gerrieke van de Groep – Jopse, 11 juli 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Super vlot contact. Prettige samenwerking. En uiteindelijk top kwaliteit!!! Hebben veel plezier gehad tijdens de dag mede door fotohuisjehuren.nl

Ilona, 20 juni 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Mede dankzij Fotohuisjehuren.nl een fantastisch feest gehad. Goede en prettige samenwerking en communicatie verliep snel en soepel. Kan iedereen fotohuisjehuren.nl aanraden!”

Mitchell Bakker, 31 mei 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Super service! Ze hebben zelf contact opgenomen met de locatie om de Fotopaal te plaatsen en op te halen, echt super!

Anne Hesselmans, 26 mei 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Alles was precies zoals afspraak, ook heel fijn dat alles direct met de locatie afgestemd kan worden

Alexander van ’t Slot en Doekle Bruinsma, 24 mei 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Was fantastisch om het fotohokje op onze bruiloft te hebben. Echt iedereen heeft er van genoten en hebben een mooie herrinering van onze dag.

H Borgers, 20 mei 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Onwijs aardige en kundige mensen! Het fotohokje was een waardevolle bijdrage aan ons feest.

Lisanne, 17 mei 2017

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Wauw! In 1 woord super! Wat vond iedereen dat toch tof! Echt super bedankt voor de goede service!