PV Magazine

Vraag nu een offerte aan en krijg een gratis business pakket t.w.v. €150

Business pakket bevat: je eigen logo op het startscherm, delen via e-mail, GIFjes en een online galerij

Het perfecte fotohuisje bij jouw event

Bij fotohuisjehuren.nl huur je een photobooth al vanaf €395,-! Voor ieder thema bieden wij een geschikte photobooth. Je kunt kiezen voor een vintage of pure fotohokje.

Heb je een photobooth naar wens gevonden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Onbeperkt plezier maken met de photobooth, daar staan wij voor garant.

‘Fotohuisjehuren.nl heeft ons echt geholpen om tijdens een groot evenement toch de aandacht te trekken. Het was een leuke aanvulling voor zowel onze bestaande klanten als potentiële nieuwe klanten. Er werd goed meegedacht over hoe we eventuele nieuwe klanten konden werven en hoe we op het evenement een uniek aanbod konden doen. We hadden doordat het een jubileum event was gekozen voor de vintage photobooth die perfect paste bij het thema, daarnaast werden er ook nog geweldige ouderwetse golfaccessoires bij geleverd!’

– Kim van het Hooft, Online Marketing Executive
American Express

Waarom een fotohuisje huren voor je stand?

Een photobooth op je beursstand trekt meer bezoekers, vergroot je bereik gemiddeld 30x online en verzamelt efficiënt data van leads voor je aftersales.

✓ Te huur vanaf slechts € 395!

✓ Inclusief tools voor jouw wensen. Altijd op maat gemaakte offerte

✓ Huur je meerdere dagen? Profiteer tot 50% korting!

Voor ons bedrijfsfeest was het fotohuisje een superleuke aanvulling. Het levert veel lol op en de gasten nemen een leuke herinnering mee naar huis. Echt een aanrader!

– Nieko Versteeg
Leertouwer BV

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Na het versturen zullen wij op werkdagen binnen 24 uur per mail een vrijblijvende offerte toesturen.