Premium props

Waarom kies je hiervoor?

Je wilt je foto’s extra leuk maken door unieke en opvallende props te gebruiken. Je hebt een thema en de props en attributen moeten daar naadloos op aansluiten.

Hoe doen we het?

Premium props zorgen voor unieke foto’s en beleving voor je bezoekers. Wij denken met je mee!

Wat doen we?

Jij geeft jullie thema aan en wij gaan op zoek naar leuke unieke attributen. Deze nemen wij mee bij de plaatsing van het Fotohuisje!

Prijs

Premium props kosten €95 per event excl. btw.

startscherm-personaliseren

Personaliseren startscherm

Presenteer jouw merk ijzersterk met deze optie. Het fotohuisje wordt een echte blikvanger, je laat je publiek zien en beleven waar jouw merk voor staat. Jij levert een ontwerp aan, wij doen de rest. Get in the picture!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

Premium Glitter Backdrop

Je organiseert een leuk feest en wilt een glitter achtergrond voor de foto’s? Met deze backdrop val je zeker op. Wij denken met je mee wat het beste bij je evenement, feest, thema of locatie past. Spice up those pictures!

E-mailfunctie

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Volledig bestickeren

Zorg voor rijen bezoekers bij je stand door het fotohuisje volledig te bestickeren. Het fotohuisje zorgt voor een enorme aantrekkingskracht naar je beursstand. Zo wordt het onderdeel van je stand of event. Je kan er niet omheen!

Slideshow

Met deze optie streamen we alle foto’s naar een beamer. Ze komen één voor één groot in beeld. Krijg maximale exposure door jouw logo of event-hashtag te verwerken in het fotostrip ontwerp. Leuk voor op je beursstand!