Premium Glitter Backdrop

Waarom kies je hiervoor? 

Je wilt een schitterende achtergrond voor je evenement of feest. Je hebt een bepaald thema waarbij de achtergrond van de foto moet passen.

Hoe doen we het?

De premium pailletten achtergronden schitteren op elke foto en maken ze speciaal. Je geeft zelf aan wat je mooi vindt, wij denken met je mee wat het beste bij je evenement, feest, thema of locatie past. Je kiest uit de kleuren goud, zilver, rosé goud of zwart.

Wat doen we?

We plaatsen de Premium Glitter Backdrop op je locatie en zorgen ervoor dat het Fotohuisje de achtergrond perfect op de foto zet.

Prijs

Een Premium Glitter Backdrop kost €79 per dag excl. btw.

Keuze uit de volgende kleuren:

Goud

Zilver

Koper

Meer opties toevoegen?

Delen via E-mail

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Website upload

Foto’s zijn hot. Zorg voor échte interactie met je doelgroep door foto’s op je website te plaatsen. Wil je de foto’s liever niet openbaar plaatsen? Wij zorgen voor een inlogcode, zodat alleen jouw bezoekers erbij kunnen!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

4G-internetverbinding

Wil je foto’s direct uploaden, maar heb je geen (stabiele) wifi-verbinding? Don’t worry, met onze 4G-internet hotspot laat je iedereen meteen van de gemaakte foto’s genieten. En je bezoekers kunnen deze gelijk delen op hun social media.

Enquête

Heb je brandende onbeantwoorde vragen voor jouw publiek op het event? Stel de vraag en krijg het antwoord via het fotohuisje. Een gratis foto als herinnering voor je bezoeker en een e-mailadres voor jou.

Foto digitaal signeren

Maak een fotostrip echt persoonlijk met een eigen handtekening erop! Bezoekers kunnen hun foto via het touchscreen voorzien van een eigen handtekening. Deze wordt afgedrukt op de foto’s. Ook leuk met Bekende Nederlanders!