Fotohuisje huren in Utrecht, zónder tijdslimiet!

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

Álle foto’s achteraf digitaal!

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren in Utrecht

Hoera, wij verhuren nu ook fotohuisjes in Utrecht en omstreken! Dus woon jij in de buurt van Utrecht en ben je op zoek naar een originele fotobooth? Dan ben je bij Fotohuisjehuren.nl aan het goede adres! Wij verhuren de leukste fotohuisjes zonder tijdslimiet inclusief 1.000 prints en alle foto’s digitaal. Dus organiseer jij een event of vier je de mooiste dag van je leven? Zorg voor een tastbare herinnering met een fotobooth van Fotohuisjehuren.nl.

Welke fotobooth ga je huren?

Bij fotohuisjehuren heb je de keuze uit drie verschillende fotohuisjes. Voor iedere gelegenheid bieden wij het geschikte fotohuisje. Een bruiloft of juist een zakelijk event? Bekijk dan snel onze modellen en kies het fotohuisje dat het beste bij jou past!

Fotohokje voor een bruiloft

Wat is er nu leuker dan een creatieve, tastbare herinnering aan al jouw bruiloftsgasten? Met het fotohuisje Vintage vul je jouw gastenboek met de perfecte foto’s! Kies een origineel achtergronddoek en laat de fotostrips personaliseren met jullie naam en datum erop. En met alle leuke accessoires die meegeleverd wordt zijn de foto’s gegarandeerd geslaagd!

Fotohokje voor een zakelijk event

Ben je op zoek naar een leuke ijsbreker op jouw zakelijke event? Onze Pure & Living fotohuisjes zijn perfect voor een zakelijk event! Eén ding hebben deze fotohokjes allemaal gemeen: ze zijn ontworpen vanuit een passie voor fotografie, met als doel belachelijk mooie foto’s te maken. Deze te printen en direct op social media te delen. Een tastbare herinnering aan een event in Utrecht, dat willen we toch allemaal?

Waar moet ik rekening mee houden?

Vanaf het reserveren tot het ophalen nemen wij alle zorg uit handen. Het enigste dat jij hoeft te doen is genieten van jouw event! Wij denken mee over de beste locatie voor het fotohuisje en wij regelen de ideale belichting en scherpte van je foto’s. Het leveren in Utrecht, plaatsen en installeren gebeurt allemaal door onze ervaren mensen. Wil je het fotohuisje de hele dag huren? Geen probleem met onze flexibele bezorg- en ophaalservice!

Fotohuisje huren in Utrecht

Heb je jouw perfecte fotobooth gevonden? Laat het ons dan snel weten samen met de locatie. Wij bedrukken jouw fotostrips naar wens en springen in onze bus naar Utrecht om jouw fotohuisje op de goede locatie af te leveren. Wij houden de hele dag contact met jou zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van onze fantastische fotohuisjes!