Fotohuisje huren in Rotterdam, zónder tijdslimiet!

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

Álle foto’s achteraf digitaal!

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Fotobooth huren in Rotterdam

Woon jij in de buurt van Rotterdam en ben je op zoek naar een originele photobooth? Dan ben je bij Fotohuisjehuren.nl aan het goede adres! Wij verhuren de leukste fotohuisjes zonder tijdslimiet inclusief 1000 prints en alle foto’s digitaal. Dus organiseer jij een event of vier je de mooiste dag van je leven? Zorg voor een tastbare herinnering met een fotobooth van Fotohuisjehuren.nl.

Welke fotobooth ga je huren?

Bij fotohuisjehuren hebben we verschillende soorten fotohuisjes te huur. Zo is er altijd een model dat bij jouw gelegenheid past! Een bruiloft of juist een zakelijk event? Wij bieden jou de geschikte fotobooth.

Fotohokje voor een bruiloft

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een leuke manier om jouw gastenboek te vullen? Dan is fotohuisje Vintage perfect voor jou! Kies een origineel achtergronddoek en laat de fotostrips personaliseren met jullie naam en datum erop. En met alle leuke accessoires die meegeleverd wordt zijn de foto’s gegarandeerd geslaagd!

Fotohokje voor een zakelijk event

Wil je jouw collega’s direct inpakken op een jubileum of personeelsuitje? Dat lukt gegarandeerd met onze Pure & Living fotohuisjes! Eén ding hebben deze fotohokjes allemaal gemeen: ze zijn ontworpen vanuit een passie voor fotografie, met als doel belachelijk mooie foto’s te maken. Deze te printen en direct op social media te delen. Een tastbare herinnering aan een event in Rotterdam, dat willen we toch allemaal?

Waar moet ik rekening mee houden?

Nou, eigenlijk helemaal nergens mee. Vanaf het reserveren tot het ophalen: wij nemen alle zorg uit handen! Wij denken mee over de beste locatie voor het fotohuisje en wij regelen de ideale belichting en scherpte van je foto’s. Het leveren in Rotterdam, plaatsen en installeren gebeurt allemaal door onze ervaren mensen. Wil je het fotohuisje de hele dag huren? Geen probleem met onze flexibele bezorg- en ophaalservice!

Fotohuisje huren in Rotterdam

Heb je een keuze uit onze fotohokjes kunnen maken? Laat het ons dan snel weten samen met de locatie. Wij bedrukken jouw fotostrips naar wens en springen in onze bus naar Rotterdam om jouw fotohuisje op de goede locatie af te leveren. Wij houden de hele dag contact met jou zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van onze fantastische fotohuisjes!