Fotohuisje huren in Purmerend, zónder tijdslimiet!

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

Álle foto’s achteraf digitaal!

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren in Purmerend

Organiseer jij binnenkort een event in de buurt van Purmerend? Dan mag een photobooth zeker niet ontbreken! Wij verhuren de leukste fotohuisjes zonder tijdslimiet. Daarbij krijg je 1000 prints en alle foto’s digitaal gestuurd. Dus organiseer jij een event of vier je de mooiste dag van je leven? Kies één van onze fotohuisjes en maak jouw event helemaal compleet!

Welke fotobooth ga je huren?

Wat de gelegenheid ook is, Fotohuisjehuren.nl heeft een photobooth die bij jou past! Een bruiloft of juist een zakelijk event? Bekijk dan snel onze drie verschillende modellen en kies het fotohuisje dat het beste bij jouw event past!

Fotohokje voor een bruiloft

Een fotohokje is enorm populair op bruiloften en wij snappen wel waarom! Een creatieve en tastbare herinnering aan jouw bruiloft, wie wil dat nu niet? Met het fotohuisje Vintage vul je jouw gastenboek met de perfecte foto’s! Kies een origineel achtergronddoek en laat de fotostrips personaliseren met jullie naam en datum erop. En met alle leuke accessoires die meegeleverd wordt zijn de foto’s gegarandeerd geslaagd!

Fotohokje voor een zakelijk event

Ook op een zakelijk event is de fotobooth een echte musthave! Met onze Pure & Living fotohuisjes is het ijs direct gebroken. Eén ding hebben deze fotohokjes allemaal gemeen: ze zijn ontworpen vanuit een passie voor fotografie, met als doel belachelijk mooie foto’s te maken. Deze te printen en direct op social media te delen. Met deze grappige fotohokjes zit de sfeer er op jouw event in Purmerend direct in!

Waar moet ik rekening mee houden?

Vanaf het reserveren tot aan het ophalen; wij nemen alle taken op ons. Zo kan jij optimaal genieten van je eigen evenement. Wij denken mee over de beste locatie voor het fotohuisje en wij regelen de ideale belichting en scherpte van je foto’s. Het leveren in Purmerend, plaatsen en installeren gebeurt allemaal door onze ervaren mensen. Wil je het fotohuisje de hele dag huren? Geen probleem met onze flexibele bezorg- en ophaalservice!

Fotohuisje huren in Purmerend

Heb je jouw perfecte fotobooth gevonden? Laat het ons dan snel weten samen met de locatie. Wij bedrukken jouw fotostrips naar wens en springen in onze bus naar Purmerend om jouw fotohuisje op de goede locatie af te leveren. Wij houden de hele dag contact met jou zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van onze fantastische fotohuisjes!