Enquête

Waarom kies je hiervoor? 

Je wilt de mening weten over je bezoekers, je wilt je bezoekers laten stemmen over een onderwerp.

Hoe doen we het?

Door middel van een enquête op het Fotohuisje kom jij achter de mening en antwoorden van je bezoekers. Daarbij ontvang je direct alle e-mailadressen in combinatie met de gemaakte foto’s.

Wat doen we?

Voor het evenement bespreken we welke vragen er gesteld gaan worden. Deze stellen wij in op het Fotohuisje. Nadat de foto gemaakt is wordt er op het touchscreen een vraag gesteld. Dit kunnen multiplechoice vragen zijn, of een vraag naar bijvoorbeeld een e-mailadres. Achteraf ontvang je alle antwoorden en e-mailadressen in een CSV bestand in combinatie met de gemaakte foto’s.

Prijs

Een enquête op het Fotohuisje kost €75 per dag excl. btw.

Meer opties toevoegen?

Delen via E-mail

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Website upload

Foto’s zijn hot. Zorg voor échte interactie met je doelgroep door foto’s op je website te plaatsen. Wil je de foto’s liever niet openbaar plaatsen? Wij zorgen voor een inlogcode, zodat alleen jouw bezoekers erbij kunnen!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

4G-internetverbinding

Wil je foto’s direct uploaden, maar heb je geen (stabiele) wifi-verbinding? Don’t worry, met onze 4G-internet hotspot laat je iedereen meteen van de gemaakte foto’s genieten. En je bezoekers kunnen deze gelijk delen op hun social media.

E-mail en Social Media iPad

Zowel meer bezoekers naar je website als meer engagement op social media genereren tegen een scherpe prijs? Kies dan voor deze optie. Via de iPad uploaden we direct, zodat bezoekers meteen hun foto’s ontvangen.

Foto digitaal signeren

Maak een fotostrip echt persoonlijk met een eigen handtekening erop! Bezoekers kunnen hun foto via het touchscreen voorzien van een eigen handtekening. Deze wordt afgedrukt op de foto’s. Ook leuk met Bekende Nederlanders!