Fotohuisje huren in Eindhoven, zónder tijdslimiet!

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

Álle foto’s achteraf digitaal!

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Fotobooth huren in Eindhoven  

Kom jij uit de buurt van Eindhoven? Dan weet jij zeker hoe je een feestje kunt bouwen! Maar jouw event nu helemaal compleet met een photobooth van Fotohuisjehuren.nl. Wij verhuren de leukste fotohuisjes zonder tijdslimiet inclusief 1000 prints en alle foto’s digitaal. Dus organiseer jij een event of vier je de mooiste dag van je leven? Zorg voor een tastbare herinnering met een photobooth van Fotohuisjehuren.nl.

Welke fotobooth ga je huren?

Voor elk feestje bieden wij bij Fotohuisjehuren.nl de perfecte photobooth. Een bruiloft of juist een zakelijk event? Bekijk dan snel onze drie verschillende modellen en kies het fotohuisje dat het beste bij jou past!

Fotohokje voor een bruiloft

Er is natuurlijk niets leuker dan een creatieve en tastbare herinnering aan de mooiste dag van jouw leven. Met het fotohuisje Vintage vul je jouw gastenboek met de perfecte foto’s! Kies een origineel achtergronddoek en laat de fotostrips personaliseren met jullie naam en datum erop. En met alle leuke accessoires die meegeleverd wordt zijn de foto’s gegarandeerd geslaagd!

Fotohokje voor een zakelijk event

Een fotobooth op een zakelijk event? Dat is een echte ijsbreker! Onze Pure & Living fotohuisjes zijn perfect voor een zakelijk event. Eén ding hebben deze fotohokjes allemaal gemeen: ze zijn ontworpen vanuit een passie voor fotografie, met als doel belachelijk mooie foto’s te maken. Deze te printen en direct op social media te delen. Met deze grappige fotohokjes zit de sfeer er op jouw event in Eindhoven direct in!

Waar moet ik rekening mee houden?

Dat is heel makkelijk, eigenlijk helemaal nergens mee. Vanaf het reserveren tot aan het ophalen, wij nemen alle taken op ons. Wij denken mee over de beste locatie voor het fotohuisje en wij regelen de ideale belichting en scherpte van je foto’s. Het leveren in Eindhoven, plaatsen en installeren gebeurt allemaal door onze ervaren mensen. Wil je het fotohuisje de hele dag huren? Geen probleem met onze flexibele bezorg- en ophaalservice!

Fotohuisje huren in Eindhoven

Heb je jouw perfecte fotobooth gevonden? Laat het ons dan snel weten samen met de locatie. Wij bedrukken jouw fotostrips naar wens en springen in onze bus naar Eindhoven om jouw fotohuisje op de goede locatie af te leveren. Wij houden de hele dag contact met jou zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van onze fantastische fotohuisjes!