Fotohuisje huren in Den Haag, zónder tijdslimiet!

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

Álle foto’s achteraf digitaal!

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Fotobooth huren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een fotohuisje in de buurt van Den Haag? Dan heb je die nu gevonden! Bij fotohuisjehuren.nl verhuren wij de leukste fotohuisjes zonder tijdslimiet inclusief 1000 prints en alle foto’s digitaal. Dus organiseer jij een event of vier je de mooiste dag van je leven? Zorg voor een tastbare herinnering met een fotobooth van fotohuisjehuren.nl

Welke fotobooth ga je huren?

Bij fotohuisjehuren bieden we voor iedere gelegenheid wij het geschikte fotohuisje. Een bruiloft of juist een zakelijk event? Bekijk dan snel onze drie verschillende modellen en kies het fotohuisje dat het beste bij jou past!

Fotohokje voor een bruiloft

Wat is er nu leuker dan een creatieve, tastbare herinnering aan al jouw bruiloftsgasten? Met het fotohuisje Vintage vul je jouw gastenboek met de perfecte foto’s! Kies een origineel achtergronddoek en laat de fotostrips personaliseren met jullie naam en datum erop. En met alle leuke accessoires die meegeleverd wordt zijn de foto’s gegarandeerd geslaagd!

Fotohokje voor een zakelijk event

Ook op een zakelijk event is ons fotohokje een echte topper. Met onze Pure & Living fotohuisjes zit de sfeer er direct in! Eén ding hebben deze fotohokjes allemaal gemeen: ze zijn ontworpen vanuit een passie voor fotografie, met als doel belachelijk mooie foto’s te maken. Deze te printen en direct op social media te delen. Een tastbare herinnering aan een event in Den Haag, dat willen we toch allemaal?

Waar moet ik rekening mee houden?

Vanaf het reserveren tot het ophalen nemen wij alle zorg uit handen. Het enigste dat jij hoeft te doen is genieten van jouw event! Wij denken mee over de beste locatie voor het fotohuisje en wij regelen de ideale belichting en scherpte van je foto’s. Het leveren in Den Haag, plaatsen en installeren gebeurt allemaal door onze ervaren mensen. Wil je het fotohuisje de hele dag huren? Geen probleem met onze flexibele bezorg- en ophaalservice!

Fotohuisje huren in Den Haag

Heb je een keuze uit onze fotohokjes kunnen maken? Laat het ons dan snel weten samen met de locatie. Wij bedrukken jouw fotostrips naar wens en springen in onze bus naar Den Haag om jouw fotohuisje op de goede locatie af te leveren. Wij houden de hele dag contact met jou zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van onze fantastische fotohuisjes!