Fotohuisje huren in Amsterdam, zónder tijdslimiet!

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

Álle foto’s achteraf digitaal!

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Fotohuisje huren in Amsterdam

Hoera, jij bent op zoek naar een fotohuisje in Amsterdam en wij kunnen je daarbij helpen. Organiseer je een event of vier je de mooiste dag van je leven? Zowel voor zakelijke events als voor bruiloften hebben wij de geschikte fotohuisjes.

Welke photobooth ga je huren?

Weet je het al? Bij Fotohuisjehuren.nl heb je keuze uit die soorten fotohuisjes. Afhankelijk van het soort feest of event kies je er één. Ga je trouwen en wil je op een creatieve manier een gastenboek vullen? Kies dan voor fotohuisje Vintage, gebruik een origineel achtergronddoek en de leukste accessoires. Laat een fotostrip personaliseren met jullie namen en datum erop. Een aanrader om jouw bruiloft te laten slagen!

Zakelijk event

Organiseer je een zakelijk event, zoals een jubileum of personeelsuitje? Breek het ijs bij nieuwe collega’s en laat ze in koppels plaatsnemen in het fotohuisje. Gegarandeerd succes! Onze Pure & Living fotohuisjes zijn tijdloos en elegant. Perfect voor elk event!

Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn ontworpen vanuit een passie voor fotografie, met als doel belachelijk mooie foto’s te maken. Deze te printen en direct op social media te delen. Een tastbare herinnering aan een event in Amsterdam, dat willen we toch allemaal?

Nog geen idee welke photobooth het beste bij jouw event past? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag!

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

Nee hoor, samen zorgen we ervoor dat het event slaagt. Al vanaf het reserveren tot aan het ophalen: wij nemen alle zorgen graag uit handen.

Wij denken mee voor de beste locatie voor het fotohuisje. Daarnaast regelen wij de ideale belichting en scherpte van je foto’s. Het leveren in Amsterdam, plaatsen en installeren gebeurt allemaal door onze ervaren mensen. Wil je het fotohuisje de hele dag huren? Geen probleem met onze flexibele bezorg- en ophaalservice!

Fotohuisje huren in Amsterdam

Zodra je weet welk fotohuisje je wilt, de locatie aan ons is doorgegeven en de fotostrips zijn bedrukt, stappen wij in de auto en leveren we het fotohuisje op de gewenste locatie. Of je nou degene bent die het fotohuisje voor het bruidspaar regelt of het zakelijke event: van begin tot eind hebben wij persoonlijk contact met jou.

Onze ervaringen in Amsterdam

Deze feestjes hebben wij al laten slagen in Amsterdam:

  • Het fotohokje in Amsterdam op de locatie Macy’s Amsterdam.
  • In Amsterdam op de locatie Strand West.