Personaliseren van het startscherm

Waarom kies je hiervoor? 

Je wilt je merk ijzersterk neerzetten. Jouw publiek laten zien en beleven waar jouw merk voor staat.

Hoe doen we het?

We zorgen ervoor dat het Fotohuisje een echte blikvanger wordt! Dit doen we door het startscherm te personaliseren met jouw merk.

Wat doen we?

Aan de hand van jouw wensen maken we een uniek ontwerp op voor jouw event. Liever zelf een ontwerp aanleveren? Dan sturen we je het Photoshop bestand met specificaties en hulplijnen.

De volgende Fotohuisjes kunnen wij voorzien van een persoonlijk startscherm: Vintage, Pure, Living, Hashtagbooth.

Prijs

Personaliseren van het startscherm kost €45 per event excl. btw.

Jouw huisstijl als startscherm op het fotohuisje

attributen-premium

Premium props

Maak je foto’s extra leuk door unieke en opvallende props te gebruiken. Heb je een themafeest? Geef het aan ons door, wij zoeken de leukste attributen voor je uit. Spontane, grappige foto’s gegarandeerd!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

Premium Glitter Backdrop

Je organiseert een leuk feest en wilt een glitter achtergrond voor de foto’s? Met deze backdrop val je zeker op. Wij denken met je mee wat het beste bij je evenement, feest, thema of locatie past. Spice up those pictures!

E-mailfunctie

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Volledig bestickeren

Zorg voor rijen bezoekers bij je stand door het fotohuisje volledig te bestickeren. Het fotohuisje zorgt voor een enorme aantrekkingskracht naar je beursstand. Zo wordt het onderdeel van je stand of event. Je kan er niet omheen!

Slideshow

Met deze optie streamen we alle foto’s naar een beamer. Ze komen één voor één groot in beeld. Krijg maximale exposure door jouw logo of event-hashtag te verwerken in het fotostrip ontwerp. Leuk voor op je beursstand!