Een event onvergetelijk maken doe je met de hashtagbooth. Bijvoorbeeld op een festival. Festivalgangers maken volop selfies, foto’s van vrienden of de dj’s. Zonde als daar niks mee gedaan wordt. Met de hashtagbooth maak je daar een einde aan. Bezoekers kunnen hun foto’s delen op Instagram met een bijpassende hashtag (#) en de foto’s direct printen met jouw eigen ontworpen logo. Online én offline publiciteit, dat wil jij toch ook?

Hashtagbooth

Hoe werkt de hashtagbooth?

Heel gemakkelijk en in 3 stappen heb jij jouw foto in handen.

  1. Maak een foto met je smartphone.
  2. Upload je foto op Instagram met de unieke hashtag die bij het feest hoort, bijvoorbeeld #Fotohuisjehuren5jaar.
  3. Print je foto met de hashtagbooth op het feestje.

That’s it! Printen maar!

Hoe kies je de juiste hashtag?

De juiste hashtag kiezen lijkt heel moeilijk, maar eigenlijk is het heel gemakkelijk. Waar moet je rekening mee houden? Gebruik geen algemene hashtag, omdat de kans groot is dat je foto verdwijnt tussen al die uploads.

Kies voor jouw event een unieke hashtag. Vier je je verjaardag? Kies dan voor je naam en leeftijd, bijvoorbeeld #arjan25jaar of #arjansverjaardagsfeestje. Vier je een bedrijfsjubileum? Gebruik dan je merknaam en jubileum, bijvoorbeeld #fotohuisjehuren5jaar.

#fotohuisjehuren5jaar

Hoe zien mijn foto’s eruit?

De hashtagbooth print je foto precies uit zoals je hem op Instagram plaatst. Een soort polaroid effect. Heel leuk om meerdere foto’s af te drukken en deze in een album of gastenboek te plakken. Of creëer een fotomuur op kantoor of in je slaapkamer.

foto album hashtagbooth fotomuur hashtagbooth

Bron: Pinterest

Gebruik de hashtag printer ook offline

Heb je geen Instagram of wil je de app niet gebruiken om foto’s te printen? Dat kan: de hashtagbooth is ook offline te gebruiken. Door middel van onze gratis app kan je de gekste foto’s ook laten drukken. Hoeft niemand de foto’s die later op de avond gemaakt worden te zien 😉

De hashtagbooth op jouw event?

Wil jij de hashtagbooth op jouw festival of bruiloft? Of wil je meer informatie over onze hashtag printer? Mail naar [email protected] of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag!