Géén tijdslimiet, gehele dag huren!
A
Wij regelen de op- en afbouw met de locatie
De gekste attributen voor de leukste foto’s!
R
Onbeperkt foto’s maken en printen

Hoe werkt de Marketingbooth?

Marketingbooth

Trek bezoekers naar je stand tijdens je event met de Marketingbooth van Fotohuisjehuren.nl. De Marketingbooth is een compacte booth met ingebouwde dimbare verlichting.

Met de Marketingbooth kunnen bezoekers van je beurs een foto maken met de photobooth. De gemaakte foto kan direct geprint worden door middel van de draadloze printer. De fotostrip stel je geheel zelf samen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fotostrip mét jouw eigen bedrijfslogo! Dit resulteert in publiciteit, zowel online als offline. Dat is wat de Marketingbooth voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wij raden de Marketingbooth aan voor:

✓ Events
✓ Beurzen
✓ Bruiloften

Met onze speciale photobooth trek je alle aandacht naar je toe op jouw evenement of beurs. En dat is toch precies wat je wilt? Dat jouw bezoekers over jouw bedrijf napraten? Op social media krijg je door onze Marketingbooth meer naamsbekendheid. Fotohuisjehuren helpt je graag jouw beurs of evenement onvergetelijk te maken.

Ook voor bruiloften is de Marketingbooth geschikt. 

Kwaliteit van de Marketingbooth

✓ Enorme online publiciteit
✓ Inclusief dimbare verlichting voor foto’s met kwaliteit
✓ Gemaakte foto’s direct printen
✓ Compact: 50x50cm

 

Wil je meer informatie hebben over onze Marketingbooth? Neem dan gerust contact met ons op! Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Fotohuisjehuren.nl.

Review starReview starReview starReview starReview star

Wij zijn zeer tevreden over Fotohuisjehuren.nl! Van tevoren erg behulpzaam, alles is bespreekbaar en goede service! Een fotohokje van Fotohuisjehuren.nl is niet alleen voor een bruiloft heel leuk, maar zeker ook voor andere partijen echt een leuke aanvulling op een gezellige feestavond! Een aanrader!

 – Nadia

De Marketingbooth

[metaslider id="6779"]