Hoe werkt de Hashtag booth?

1. Maak een foto met je smartphone

Upload je foto op Instagram met de unieke #

Print je foto met de Hashtag Booth!

Hashtag booth

Krijg meer online én offline publiciteit tijdens je event met de Hashtag booth van Fotohuisjehuren.nl. Je bezoekers maken op jouw event overal foto’s van. Met de Hashtag booth kunnen zij deze unieke foto’s delen op Instagram met een eigen hashtag en de foto’s direct printen mét jouw eigen bedrijfslogo! Denk eens aan al die online en offline publiciteit. Dat is wat de Hashtag booth, ook wel Hashtag printer genoemd, voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wij raden de Hashtag booth aan voor:

✓ Events
✓ Festivals
✓ Beurzen

Met onze speciale fotozuil trek je alle aandacht naar je toe op jouw evenement of festival. En dat is toch precies wat je wilt? Dat jouw bezoekers over jouw bedrijf napraten? Op social media krijg je door onze hashtag printer meer naamsbekendheid. Fotohuisjehuren helpt je graag jouw festival of evenement onvergetelijk te maken.

 

Kwaliteit van de Hashtag printer

✓ Enorme online publiciteit
✓ Inclusief 4G internetverbinding
✓ Instagram foto’s direct printen
✓ Compact: 40x50cm

Wil je meer informatie hebben over onze hashtag printer? Neem dan gerust contact met ons op! Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Fotohuisjehuren.nl.

Review starReview starReview starReview starReview star

Wij zijn zeer tevreden over Fotohuisjehuren.nl! Van tevoren erg behulpzaam, alles is bespreekbaar en goede service! Een fotohokje van Fotohuisjehuren.nl is niet alleen voor een bruiloft heel leuk, maar zeker ook voor andere partijen echt een leuke aanvulling op een gezellige feestavond! Een aanrader!

 – Nadia

Sfeerimpressies

[metaslider id=2044]