Hoe werkt de Hashtag booth?

1. Maak een foto met je smartphone

Upload je foto op Instagram met de unieke #

Print je foto met de Hashtag Booth!

Hashtag booth

Krijg meer online én offline publiciteit tijdens je event met de Hashtag booth van Fotohuisjehuren.nl. Je bezoekers maken op jouw event overal foto’s van. Met de Hashtag booth kunnen zij deze unieke foto’s delen op Instagram met een eigen hashtag en de foto’s direct printen mét jouw eigen bedrijfslogo! Denk eens aan al die online en offline publiciteit. Dat is wat de Hashtag booth, ook wel Hashtag printer genoemd, voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wij raden de Hashtag booth aan voor:

✓ Events
✓ Festivals
✓ Bruiloften (zonder Instagram*)

Met onze speciale fotozuil trek je alle aandacht naar je toe op jouw evenement of festival. En dat is toch precies wat je wilt? Dat jouw bezoekers over jouw bedrijf napraten? Op social media krijg je door onze hashtag printer meer naamsbekendheid. Fotohuisjehuren helpt je graag jouw festival of evenement onvergetelijk te maken.

Ook voor bruiloften is de photobooth geschikt, de Hashtag booth is offline te gebruiken door middel van onze gratis app!

Kwaliteit van de Hashtag printer

✓ Enorme online publiciteit
✓ Inclusief 4G internetverbinding
✓ Instagram foto’s direct printen
✓ Offline te gebruiken, zonder Instagram*

✓ Compact: 40x50cm

*Offline gebruik gaat d.m.v. onze gratis app.

Wil je meer informatie hebben over onze hashtag printer? Neem dan gerust contact met ons op! Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Fotohuisjehuren.nl.

Review starReview starReview starReview starReview star

Wij zijn zeer tevreden over Fotohuisjehuren.nl! Van tevoren erg behulpzaam, alles is bespreekbaar en goede service! Een fotohokje van Fotohuisjehuren.nl is niet alleen voor een bruiloft heel leuk, maar zeker ook voor andere partijen echt een leuke aanvulling op een gezellige feestavond! Een aanrader!

 – Nadia

Sfeerimpressies

Deel met je vriend(in)!
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook