Green Screen

Ook in het blauw

Waarom kies je hiervoor? 

Je wilt zelf de achtergrond van je foto’s bepalen, of je bezoekers de achtergrond van de foto’s laten kiezen! Je wilt je gasten verrassen met gekke achtergronden en verrassende situaties. Kies dan voor een green screen.

Hoe doen we het?

Met het green screen creëer je je eigen wereld. De achtergrond wordt automatisch vervangen door een digitale achtergrond. Je kunt het green screen voor elk thema gebruiken die je maar wilt!

Wat doen we?

Je kiest uit meerdere achtergronden of je levert zelf een digitaal bestand aan, wij helpen je mee zoeken. Op locatie plaatsen we de green screen en stellen we de juiste digitale achtergronden in.

Prijs

Een green screen kost €129 per dag excl. btw.

Meer opties toevoegen?

startscherm-personaliseren

Personaliseren startscherm

Presenteer jouw merk ijzersterk met deze optie. Het fotohuisje wordt een echte blikvanger, je laat je publiek zien en beleven waar jouw merk voor staat. Jij levert een ontwerp aan, wij doen de rest. Get in the picture!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

Premium Glitter Backdrop

Je organiseert een leuk feest en wilt een glitter achtergrond voor de foto’s? Met deze backdrop val je zeker op. Wij denken met je mee wat het beste bij je evenement, feest, thema of locatie past. Spice up those pictures!

Volledig bestickeren

Zorg voor rijen bezoekers bij je stand door het fotohuisje volledig te bestickeren. Het fotohuisje zorgt voor een enorme aantrekkingskracht naar je beursstand. Zo wordt het onderdeel van je stand of event. Je kan er niet omheen!

Enquête

Heb je brandende onbeantwoorde vragen voor jouw publiek op het event? Stel de vraag en krijg het antwoord via het fotohuisje. Een gratis foto als herinnering voor je bezoeker en een e-mailadres voor jou.

Foto digitaal signeren

Maak een fotostrip echt persoonlijk met een eigen handtekening erop! Bezoekers kunnen hun foto via het touchscreen voorzien van een eigen handtekening. Deze wordt afgedrukt op de foto’s. Ook leuk met Bekende Nederlanders!