Een photobooth als dé marketingtool

Meer zichtbaarheid | Meer bezoekers | Meer perfecte leads

Krijg perfecte leads op jouw event

Bij je beursstand die eerst amper bezoek trok, is het nu dringen geblazen. Of had eerst niemand het over je winkel, op social media ga je nu viral. Je nieuwe product krijgt een vliegende start via een publiciteitsboost. En je hebt nog nooit zoveel waardevolle contactgegevens verzamelt van mensen die je kunt benaderen met aanbiedingen. Met een fotohuisje is het allemaal mogelijk.

Samen trekken we meer bezoekers, vergroten we je naamsbekendheid en verzamelen we waardevolle contactgegevens. Je hoeft ons alleen te vertellen wat je wilt bereiken. Dan bespreken we samen hoe je dit realiseert op jouw event. Zo creatief als jij het wil. Wij zijn jouw marketingpartner.

Hoe een photobooth helpt bij jouw doel

Leads verzamelen

Benut de e-mailadressen van je gasten voor je marketing-strategie. En dat met een e-mail open-rate van 88%. Gebruik een call-to action, zet een kortingscode in of promoot je App.

Social media impact

Je bezoekers delen de foto eenvoudig via social media zoals Facebook en Instagram. Maak gebruik van het bereik van jouw bezoekers en boost je branding!

Merkactivatie

De photobooth, startscherm, e-mail en fotoprints passen we aan voor een perfecte merkactivatie. Verras je doelgroep. Laat de photobooth onderdeel zijn van je marketing strategie.

Veilig en AVG/GDPR-Proof

Alle data en foto’s worden gecodeerd bewaard in onze beveiligde cloud. Bezoekers kunnen gebruikmaken van het Vergeetrecht waarbij hun gegevens indien gewenst verwijderd worden.

Statistieken en inzicht

Krijg inzicht in het aantal gemaakte foto’s, gedeelde e-mails en online gedeelde content.

Greenscreen

Foto’s met greenscreen gemaakt worden gemiddeld 3x vaker online gedeeld. Kies voor digitale props en foto filters om de foto’s nog specialer te maken.

Zij gingen je voor

Wij gaan in een gesprek met onze klanten na wat de doelen van de klant zijn. Vervolgens kijken we hoe wij kunnen bijdragen aan het realiseren van deze doelen door middel van een fotohuisje. De mogelijkheden zijn groot!

Meer aandacht voor de Europese Commissie

Meer bezoekers op de beurs en een groter online bereik achteraf. Voor de Europese Commissie bestickerden we ons fotohuisjetype Pure volledig in stijl. Om meer bezoekers te trekken. En dankzij onze e-mailfunctie en 4G-functie werd de beurs een nog groter succes. De open rate van de mailing? 100%!

In alles typisch Flint

Uit de inmiddels ruim 5000 geprinte fotostrips blijkt hoe populair onze photobooth bij theater Flint is. Volledig gecustomized naar het theaterseizoen 2018/19. Zelfs het startscherm hebben we ingesteld volgens de huisstijl van Flint. Voor de totale beleving. Alles om het theater te promoten, ook op events buiten het theater zelf.

Oefenweb: op de foto in een virtuele wereld

Hoe trek je volledig de aandacht op de beurs, trek je meer bezoekers naar je stand én verzamel je waardevolle contactgegevens? Voor Oefenweb zetten we ons fotohuisje Pure in. Bezoekers van de stand konden zelfs op de foto in een visuele wereld. Dankzij onze blue screen technologie. ‘De ideale aanvulling op onze beursstand.’

Vraag vrijblijvend advies

Of bel voor meer informatie naar 0342-224016

Gemiddeld beoordeeld met een 9,4