Meer halen uit je event?

Organiseer je een event, maar heb je het gevoel dat het veel tijd kost en te weinig oplevert? Join the club: duizenden organisaties proberen een event te organiseren welke vaak niet de resultaten oplevert die ze hadden gehoopt.

Bekijk hoe een Fotohuisje zorgt voor rijen bezoekers bij je stand, hoe bezoekers jouw organisatie promoten op Social Media én je een toename ziet in website verkeer na het event!

 

Je wilt meer halen uit een beurs, open dag, festival of ander event.

Maar het lukt je niet om échte interactie met bezoekers te krijgen. Je had gehoopt op meer bezoekers, een hoop extra volgers en likes op Social Media én meer verkeer naar je website. Er zit veel tijd in het organiseren van het event, maar je bent ontevreden over de resultaten. Dat frustreert je. Want een event organiseren zou niet moeten voelen als een nutteloos tijdsbestek. – dat is niet waarom je een event organiseert.

 

Je zou willen dat je evenement écht wat oplevert.

Bezoekers die jou wél blijven herinneren en blij worden van jouw organisatie. Bezoekers hebben zo’n goede ervaring, dat ze jouw organisatie promoten op social media. Je ziet zelfs een toename in website verkeer. Je wordt energiek en vrolijk van alle bezoekers, en…. je bent trots op het succesvolle event.

 

Maar dit gaat niet gebeuren. Niet zolang je geen échte interactie met je bezoekers creëert. Niet zolang je het event organiseert zoals je het altijd al deed of hetzelfde doet zoals je concurrenten. Niet zolang je geen overtuigende reden hebt om bezoekers naar je website te laten gaan. En niet zolang je je bezoekers niet zo enthousiast weet te maken om op Social Media over jouw organisatie te praten, laat staan jouw pagina te liken en volgen.

 

Om daar verandering in te brengen, moet je je aanpak veranderen. Je moet een beleving creëren, die je bezoekers écht bijblijven. Een herinnering meegeven. Een reden bieden waarom jouw bezoeker over je gaat posten op Social Media. Je gaat volgen, en liken. Je moet je bezoeker een reden geven om naar je website te gaan. Dat betekent dat je je moet onderscheiden van de rest.

 

Bij Fotohuisjehuren.nl helpen we organisaties een unieke beleving te creëren voor hun bezoekers.

Zodat hun events wél de effecten bereiken die ze voor ogen hebben. Dat heeft te maken met een mindset, maar ook met een nieuwe aanpak om échte interactie te krijgen met hun bezoekers. Interactie die ervoor zorgt dat het event een waardevolle toevoeging is.

Ben je benieuwd of we jou daar ook bij kunnen helpen?

Bekijk dan wat een Fotohuisje voor je zakelijke event kan doen om je doelen te bereiken.