Fotohokje huren, zónder tijdslimiet

Huren zonder tijdslimiet!
A
Wij regelen de op- en afbouw met de locatie
De gekste attributen voor de leukste foto’s!
R
Onbeperkt foto’s maken en printen

Fotohokje huren

Bij Fotohuisjehuren.nl huur je de allerleukste fotohokjes voor jullie feest. Een onvergetelijke herinnering! Wat maakt ons zo uniek? Bij ons huur je alle fotohokjes zónder tijdslimiet. Aan het einde van de avond maak je altijd de leukste foto’s en je wilt natuurlijk niet dat het fotohokje dan al afgebroken is. Onbeperkt plezier maken met het fotohokje, daar staan wij voor garant.

Beoordeeld met een 9,4 / 150 reviews

Hoe werkt een fotohokje huren?

Nou, heel makkelijk! Wij denken mee voor de beste locatie voor het fotohuisje en regelen de ideale belichting en scherpte van de foto’s. Ook plaatsen en installeren wij deze op jouw gewenste locatie. Eenmaal opgebouwd, klik je op het touchscreen en begint direct je allerleukste fotoshoot ooit! Tussen de foto’s door heb je tijd om van attributen en props te wisselen. Je ziet jezelf op het grote scherm tijdens het maken van de foto’s. Een paar seconde later liggen er twee fotostrips (met doorgaans 3 foto’s per strip) op je te wachten. Wil je het fotohokje de hele dag huren? Geen probleem, met onze flexibele bezorg- en ophaalservice!

 

Basispakket fotohuisje huren

Omdat wij een onvergetelijke herinnering willen bieden, hebben wij het basispakket samengesteld. Zo weet je zeker dat je altijd een compleet fotohokje zult huren. Onderstaande is hierbij inbegrepen:

  • Onbeperkt foto’s maken én printen
  • Fotostrip ontwerp op maat
  • Verkleedattributen in een vintage koffer
  • Studioverlichting
  • Alle foto’s achteraf digitaal
  • Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

Fotohokje boeken bij Fotohuisjehuren.nl

Een feestje in het verschiet? Maak het onvergetelijk met een fotohokje van Fotohuisjehuren.nl. Heb je vragen? Bel gerust naar 0342 – 224 016 of mail naar [email protected]. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag!

Beoordeeld met een 9,4 / 150 reviews