Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren verjaardag

Hiep, hiep hoera! Tijd voor een verjaardagsfeestje! Wat wordt het dit jaar? Een typische verjaardag met stukjes worst en kaas of wil je dit jaar jouw vrienden en familie eens verrassen met iets anders? Huur een photobooth voor je verjaardag en plezier is gegarandeerd.

 

Feestje geven

Een feestje geven is natuurlijk leuk, maar het kan ook best spannend zijn. Want je wilt alles goed geregeld hebben en zorgen dat jouw gasten het naar hun zin hebben op het feest. Ook zou het natuurlijk heel leuk zijn als het feestje zo goed geslaagd is dat er het volgende weekend nog steeds over gepraat wordt.

 

Verjaardagsfeest organiseren

Maar hoe ga je een verjaardagsfeest organiseren voor in de boeken? Waarschijnlijk is jouw budget niet zo hoog om de beste locatie af te huren, een bekende DJ te laten draaien en iedereen de voorzien van de duurste drankjes. Goed nieuws: een onvergetelijke verjaardag is zo geregeld. Huur een photobooth!

 

Verjaardagsfeest idee

Een photobooth plaatsen op het verjaardagsfeest is een superleuk idee! In plaats van dat iedereen alleen een drankje kan drinken, een hapje kan eten en eventueel een dansje kan wagen, is er met en photobooth een extra leuke activiteit te doen. Daarnaast is een photobooth tegenwoordig helemaal  hot en zijn jouw gasten ongetwijfeld verrast als ze zien dat ze de leukste foto’s kunnen maken in een booth op jouw verjaardag. De foto’s worden direct geprint, dus iedereen kan de geschoten kiekjes dezelfde avond nog mee naar huis nemen.

 

Photobooth huren

Bij Fotohuisjehuren.nl kun je verschillende leuke fotohokjes huren voor een verjaardag. We hebben de Vintage Photobooth, de Pure Photobooth, de Living Photobooth en de Hashtag booth.

In al onze fotohokjes zit studioverlichting en een Hi-Res camera en printer, zo zijn de fotootjes van goede kwaliteit.

Helemaal leuk voor jouw verjaardag: de fotostrips kun je zelf ontwerpen. Zo kun je een fotostrip maken waaraan iedereen jaren later nog herkent dat de foto’s op dat ene leuke verjaardagsfeest gemaakt zijn!

Props photobooth