Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren schoolfeest

Een schoolfeest is toch wel het moment waar elke scholier of student het hele jaar naartoe leeft. Het is het moment waarop je jezelf op je mooist kan laten zien aan je klasgenoten. En misschien krijg je eindelijk de kans om eens een praatje te maken met die knappe jongen uit een klas hoger. Hoe dan ook: het is één van de hoogtepunten van het schooljaar en dat wil je natuurlijk vastleggen. Een photobooth op een schoolfeest is gegarandeerd een succes!

 

Schoolfeest organiseren

Wanneer je in de commissie schoolfeest zit heb je een belangrijke taak. We willen de druk niet opvoeren, maar vooral omdat scholieren en studenten lang uitkijken naar de avond van het feest hebben ze hoge verwachtingen. Maar geen paniek! Huur een photobooth en je zit direct op de goede weg naar een onvergetelijk schoolfeest.

 

Schoolfeest foto’s

Op een schoolfeest worden natuurlijk foto’s gemaakt. Vaak wordt er een fotograaf ingehuurd om kwalitatief goede foto’s te maken. Maar hoe leuk is het om je eigen foto’s te maken met een photobooth.

Een photobooth is hip en verrassend. Daarnaast maakt het iedereen die het leuk vind om foto’s te maken helemaal blij, omdat de geschoten foto’s direct geprint worden. De fanatiekelingen zullen het schoolfeest verlaten met een hele stapel nieuwe foto’s en een doos vol nieuwe herinneringen.

 

Fotohokje

Bij Fotohuisjehuren.nl hebben we verschillende fotohokjes die allemaal geschikt zijn voor een schoolfeest. Het meest geschikt zijn Pure Photobooth, Living Photobooth en Hashtag Photobooth.
Living Photobooth en Pure Photobooth zijn waar we al snel aan denken bij een fotohokje: een scherm waar je kan zien hoe de foto wordt, een camera die een foto maak en een printer die direct de foto’s print.

De Hashtag Booth is net iets anders en wat dat betreft misschien een stuk verrassender. Met dit fotohokje kunnen namelijk alle foto’s gedrukt worden die met een bepaalde hashtag op Instagram geplaatst zijn. Zeker een topper dus, vooral als je wilt laten zien hoe modern je als school eigenlijk ben 😉

Extra leuk: de hashtag waar de foto’s mee geplaatst moeten worden, kun je zelf verzinnen. Wat een #topschoolfeest!

Martijn_Quirina bruiloft