Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren nieuwjaarsreceptie

Elk jaar is het weer zover: de nieuwjaarsreceptie. Wanneer je deze organiseert wil je natuurlijk niet dat de receptie elk jaar weer helemaal hetzelfde is. Wil je een keer iets verrassends toevoegen, maar weet je nog niet wat? Een photobooth is een goed idee!

 

Nieuwjaarsreceptie organiseren

Een nieuwjaarsreceptie is bij veel bedrijven, gemeenten of vereniging de eerste bijeenkomst of borrel in het begin van het nieuwe jaar. Een nieuwjaarsreceptie organiseren is een hele klus. Je moet verschillende dingen regelen die aanwezig moeten zijn om de gasten het naar hun zin te maken. Natuurlijk moeten er voldoende drankjes aanwezig zijn. Daarnaast moeten er borrelnootjes en hapjes zijn en moet de ronde met frituurhapjes op tijd langs komen. Je kunt dit allemaal zelf regelen, maar je kan ook een cateringbedrijf inhuren.

 

Nieuwjaarsreceptie ideeën

Wil je geen standaard nieuwjaarsreceptie, maar ben je nog op zoek naar originele ideeën? Dan kunnen we jou wel een handje op weg helpen. Het is namelijk erg leuk om een photobooth neer te zetten op de nieuwjaarsreceptie. Hier kan iedereen op een leuke of gekke manier op de foto en het jaar samen lachend beginnen! Plezier is namelijk gegarandeerd. Zeker met de leuke fotoprobs die de foto’s nog net iets grappiger maken.

Met een photobooth is de nieuwjaarsborrel dus niet alleen een standaard bijeenkomst, maar is er ook een leuke activiteit voor de gasten!

 

Photobooth huren

Bij Fotohuisjehuren.nl kun je verschillende leuke photobooth’s huren voor een nieuwjaarsreceptie. Zo zijn onze Pure Photobooth en Living Photobooth het meest geschikt. Deze fotohokjes maken beide foto’s met een Hi-Res camera en hebben een ingebouwd studiolicht voor de mooiste foto’s.

Ook erg leuk: de fotostrips waar de foto’s direct op gedrukt worden, kun je zelf ontwerpen. Maak voor de nieuwjaarsreceptie een leuke fotostrip met het jaartal van het kersverse jaar en eventueel het logo van het bedrijf, gemeente of vereniging.

En wil je helemaal hip zijn? Met onze Hashtag Booth kunnen foto’s geprint worden die met een specifieke hashtag op Instagram geplaatst zijn. Deze hashtag kun je zelf bedenken. Zo heb je voor jouw bedrijf of vereniging direct weer nieuwe off- en online publiciteit. Win-win!