Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Inclusief transport in Nederland

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren jubileum

Heb je een jubileum te vieren? Gefeliciteerd! Een jubileum is een mooie mijlpaal en reden genoeg voor een feestje. Natuurlijk wil je wel dat het een goed feest wordt. Huur een photobooth en plezier op jouw jubileumfeest is gegarandeerd!

 

Een goed feest organiseren: huur een photobooth

Zelf een feest organiseren kan best spannend zijn. Je nodigt mensen uit die iets voor je betekenen en je wilt natuurlijk dat zij het goed naar hun zin hebben op jouw feest. Als je een feest organiseert zorg je daarom al snel voor lekkere hapjes, goeie drankjes en leuke muziek. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht om een photobooth te huren? Een photobooth zorgt altijd voor een gezellige sfeer. De gasten kunnen zelf foto’s maken én direct uitprinten. En door leuke probs, worden de gekste en zelfs hilarische foto’s gemaakt!

Doordat de foto’s direct worden uitgeprint, kunnen de gasten na het feest een tastbare herinnering meenemen naar huis. De foto’s worden geprint op fotostrips die je zelf kunt vormgeven. Maak voor jouw jubileum feest een uniek ontwerp. Zo kan iedereen jaren later nog zien waar de foto’s genomen zijn!

 

Feestdecoratie en feestversiering

Een feest is pas helemaal compleet als ook de feestdecoratie en feestverziering tot in de puntjes zijn verzorgd. Een photobooth is niet alleen heel leuk voor de foto’s en de sfeer, maar zorgt er ook voor dat de locatie direct een feestelijke uitstraling krijgt. Tip: hang een bord of een lijn op waaraan mensen hun foto’s kunnen hangen. Zo maken de gasten gedurende het feest zelf leuke decoratie!

 

Fotohokje huren bij Fotohuisjehuren.nl

Bij Fotohuisjehuren.nl hebben we verschillende fotohokjes die een extra leuke toevoeging zijn aan jouw feest. Vooral Photobooth Vintage, Photobooth Pure en Photobooth Living zijn erg geschikt. In elk fotohokje zit een Hi-Res camera en printer. Ook zijn de fotohokjes uitgerust met studioverlichting, hierdoor zijn de foto’s van goede kwaliteit. Je kunt onze photobooth’s de hele dag huren, er is geen tijdslimiet. Ook kunnen er onbeperkt foto’s gemaakt worden. Zo is een feest vol plezier gegarandeerd!

Trouwstrips photobooth