Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren festival

Er zijn veel verschillende soorten festivals. Bij het ene festival staat de muziek centraal en bij de ander is gaat het om het totaal plaatje en is ook de decoratie tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast zijn er festivals waar je je vrienden met moeite (of niet meer) terugvindt en festivals die wat kleinschaliger en gemoedelijker zijn. Om wat voor festival het ook gaat: het neerzetten van een photobooth is altijd een goed idee!

 

Festival organiseren

Een festival organiseren is een hele klus. Je moet met ontzettend veel dingen rekening houden. Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat de bezoekers een geweldige dag beleven op het festival. En daar doe je dan ook alles aan. Heb je er al eens aan gedacht om een photobooth op het festival neer te zetten? We durven te wedden dat de bezoekers er veel lol mee hebben!

 

Een van de beste festival ideeën: een photobooth huren

Bij een festival ziet iedereen er vaak feestelijk uit. Er wordt altijd net wat meer aandacht besteed aan het uiterlijk: hippe outfits, mooie kapsels en mooie make-up. Ook heeft iedereen zijn of haar beste vrienden meegenomen en heeft iedereen een goed humeur. Kortom: het is een perfect moment om een foto te maken met zijn allen! En wat is er nou leuker dan een foto die je ook direct mee naar huis kan nemen als een herinnering aan de geslaagde dag? Precies: een photobooth is een must voor op een festival.

 

Fotohokje huren

Bij Fotohuisjehuren.nl hebben we de leukste fotohokjes. Voor een festival is onze Hashtag Booth het meest geschikt. De bezoekers maken tijdens het festival overal foto’s van. Met de Hashtag Booth kunnen zij deze foto’s direct printen. Hoe dan? De bezoeker plaatst een foto op Instagram met een hashtag speciaal voor het festival. Hierdoor kan de foto direct worden geprint door de Hashtah Booth. Superleuk voor de bezoekers én extra publiciteit voor het festival, zowel online als offline. #wateentopfestival

 

Makkelijk en snel geregeld

Omdat het organiseren van een festival al genoeg werk en zorgen met zich meebrengt, zorgt Fotohuisjehuren.nl voor de levering van de photobooth. Dan hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken. Daarnaast zit er geen tijdslimiet aan de huur en kunnen er onbeperkt foto’s worden geprint. Zo heb je dus de hele dag een toffe extra voor je bezoekers, waar je zelf niet naar om hoeft te kijken. Ideaal!

Props photobooth