Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren beurs

Sta jij binnenkort op een beurs? Dan ben je vast al aan het nadenken over de inrichting van jouw beursstand. Vaak sta je tijdens een beurs tussen de mooiste stands. Daarom wil je opvallen en voorkomen dat je wegvalt tussen alle posters, banners en mooie acties van de concurrenten. Daarnaast wil je natuurlijk dat mensen jouw stand, merk of bedrijf onthouden. Het mooiste zou zijn als bezoekers jou verkiezen boven de concurrent én jouw naam nog weten als ze thuis zijn. Maar hoe ga je dat realiseren? Een photobooth kan hierbij helpen!

 

Beursstand ideeën

Er zijn verschillende leuke ideeën voor het inrichten van jouw beursstand, maar de meeste zijn niet erg origineel. Bij elke stand zie je wel een mooie banner en gelden er aantrekkelijke acties. Natuurlijk kun jij op die manier ook de aandacht trekken en hopelijk nieuwe klanten werven. Maar wil je écht opvallen? Huur dan een photobooth!

Een photobooth is de perfecte manier om jouw stand te onderscheiden van anderen en zorgt voor goede promotie voor jouw merk of bedrijf.

 

Fotohokje huren

Bij Fotohuisjehuren.nl kun je verschillende fotohokjes huren. Voor beurzen zijn Photobooth Pure en Photobooth Living erg geschikt.

Naast dat een fotohokje de aandacht trekt vinden bezoekers het vaak ook erg leuk om een foto te maken. De foto’s worden direct uitgeprint, dus de bezoekers verlaten jouw stand niet met lege handen. De fotostrip kan speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt worden. Je kunt jouw logo of (reclame)tekst op de strip plaatsen. Bij thuiskomt weet iedereen hierdoor ongetwijfeld jouw bedrijfsnaam en boodschap nog en dát wil je.

 

Snel en goed geregeld

Op de dag van de beurs heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom regelen wij voor jou de levering van het fotohokje, dan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ook worden de gekste attributen meegeleverd voor de leukste foto’s. Er zit geen tijdslimiet aan de huur, dus de hele beurs lang kunnen jouw bezoekers onbewerkt foto’s maken. Plezier en succes is gegarandeerd!

Photobooth Pure