Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken & 1000+ printen

Photobooth huren bedrijfsfeest of personeelsfeest

Je hoort ze vaak nog weken (of maanden) lang: e mooiste verhalen over dat ene personeelsfeest. Tijdens een personeelsfeest wordt de band met jouw collega’s een stukje beter. Ook kom je er in de beste gevallen achter dat je het op het werk helemaal nog zo slecht niet hebt. Tijd om dat moment vast te leggen op een leuke foto!

 

Het leukste personeelsfeest idee

Geen personeelsfeest is hetzelfde en er zijn genoeg leuke dingen om samen met je collega’s te doen. Uiteraard mag de afsluitende borrel ook niet ontbreken. Of het nou een bedrijfsfeest op locatie is of een feest op kantoor: een photobooth zorgt altijd voor iets extra’s en een leuke sfeer.

Met een photobooth op het personeelsfeest is een gezellige sfeer gegarandeerd. Aan het begin van het bedrijfsfeest kan het een leuke ijsbreker zijn, waardoor de sfeer er gelijk goed in zit. Aan het eind van het feest (en een paar drankjes verder) zorgt de photobooth voor de leukste en gekste foto’s waar weken na het feest nog op gelachen wordt.

 

Een mooie herinnering aan het bedrijfsfeest

De foto’s die gemaakt worden tijdens het bedrijfsfeest worden bij de photobooth direct uitgeprint. Zo kan iedereen een herinnering meenemen naar huis. Ook een leuk idee: verzamel alle foto’s om het kantoor mee op de vrolijken. Maak bijvoorbeeld een collage van de fotostrips en hang deze op in de kantine. Zo wordt iedereen elke dag weer herinnert aan het geslaagde feestje.

 

Fotohokje huren

Bij Fotohuisjehuren.nl hebben wij verschillende fotohokjes. Photobooth Pure en Photobooth Living zijn erg geschikt voor een personeelsfeest. Photobooth Pure heeft een tijdloos uiterlijk. Het fotohokje staat op wieltjes en is daarom makkelijk te verplaatsen. Op het 17inch touchscreen kun je jezelf goed zien voordat de foto’s gemaakt worden.

Photobooth Living heeft gordijntjes die je dicht kunt doen voor wat extra privacy. Maar vertrouw je die twee collega’s met zijn tweeën niet helemaal? Dan kun je aan de buitenkant gelukking toch stiekem meekijken op een 2e scherm. Natuurlijk is het gordijn vooral bedoeld voor de beste fotoachtergrond. Er is keuze uit verschillende gordijnen, dus er zit altijd een geschikte achtergrond bij.

Voor sommige collega’s is dit ook erg belangrijk: beide fotohokjes maken foto’s met een Hi-Res camera en er is studioverlichting ingebouwd.

Photobooth Living