Fotohokje huren op jouw zakelijke event, zónder tijdslimiet

Huren zonder tijdslimiet!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken en printen

Fotohokje huren voor zakelijke events

Een personeelsfeest, jubileum of beurs? Maak het onvergetelijk voor je bezoekers.

Kies een fotohokje waarin bezoekers ontzettend veel leuke foto’s kunnen maken. Onze leuke verkleedspullen en een zelf ontworpen achtergrond zorgt voor een persoonlijke herinnering. Plaats je eigen bedrijfslogo op de fotostrip en krijg direct exposure.

Onbeperkt plezier maken

Bij Fotohuisjehuren.nl huur je de allerleukste fotohokjes voor jullie feest. Een onvergetelijke herinnering! Wat maakt ons zo uniek? Bij ons huur je alle fotohokjes zónder tijdslimiet. Aan het einde van de avond maak je altijd de leukste foto’s en je wilt natuurlijk niet dat het fotohokje dan al afgebroken is. Onbeperkt plezier maken met het fotohokje, daar staan wij voor garant.

Aandenken mee naar huis

De foto’s uit het fotohokje worden direct geprint. Jouw gasten kunnen ze dus meteen meenemen. Zeker weten dat ze dit aandenken zullen bewaren. Op de fotostrip kan bijvoorbeeld je logo of hashtag staan. De opmaak van de fotostrip maken wij en passen hem net zo lang aan tot jij tevreden bent. Ken je zelf een designer die de fotostrip op kan maken? Dat kan, dan sturen wij je een Photoshop bestand met hulplijnen toe. Zo krijg je altijd de strip naar wens. Ook handig: je krijgt alle gemaakte foto’s achteraf via de mail. Zo kan je ze gebruiken in een blog of op social media.

Photobooth Pure

Geschikt voor bedrijven

Wil je jouw merk visueel promoten op bijvoorbeeld een beurs, open dag, festival of ander event? Organiseer je een klein event en wil je het fotohokje graag zelf verplaatsen? Ga voor Photobooth Pure. Wil je tijdens de fotoshoot wat meer privacy? Kies dan voor Photobooth Living met het gordijntje. Door de ingebouwde studioverlichting staat iedereen prachtig op de foto.

Basispakket naar wens

Ons basispakket is geheel naar jullie wens in te richten. Maak onbeperkt foto’s en ontvang achteraf alles digitaal. Wij denken graag met je mee bij het ontwerpen van de fotostrips. Onze fotohokjes zijn ideaal om jouw bedrijf op de kaart te zetten of het ijs te breken tussen de nieuwste collega’s op een personeelsfeest!

Deze tevreden klanten gingen je voor

Wij zijn trots op onze klanten. En dat laten we graag aan je zien. Zo stonden onze fotohokjes op de borrel van Meisjes Met Smaak, bij 3FM ter ere van hun 50-jaar jubileum en op de Jaarmarkt van ING Alphen aan den Rijn. Ieder met hun zelfontworpen fotostrip in eigen huisstijl. Of bijpassende hashtag. Dat wil jij toch ook? fotostrips

Fotohokje Personeelsfeest

⭐⭐⭐⭐⭐

“Het fotohokje is een toegevoegde waarde geweest voor ons feest. Grote pret hadden collega’s voor de camera met alle verkleed attributen. Ook de foto’s die tijdens het feest zijn gemaakt maakten achteraf dat we de feestvreugde weer voelden. Bedankt voor de prettige samenwerking!”

Fotohokje DGWW studentenfeest

⭐⭐⭐⭐⭐

“De jongens van fotohuisjehuren.nl waren aanwezig op ons DGWW studentenfeest. Ze hebben erg stevige en mooi fotohokje en werken met goede apparatuur. Mede door het fotohokje en de gezellige gastheren was het feest een groot succes. De kwaliteit van de gedrukte foto’s zijn erg goed en ook de online foto’s, die de volgende morgen al in de inbox zaten waren erg mooi. De jongens dachten goed mee met ons om het een mooie aanvulling te laten zijn. De kist met Gadgets (hoeden snorren pruiken enz.) viel erg in de smaak en hebben ze leuk ingericht.

Echt een aanrader als men een extra sfeerfactor wil hebben, iedereen kwam dolenthousiast uit het huisje! Leuk idee en vooral de uitvoering is goed over na gedacht. Vriendelijke groeten, Hendrik Cromwijk.

Fotohokje Paintball Strand

⭐⭐⭐⭐⭐

“Deze mensen plaatsen niet zomaar even het fotohokje maar zijn ook bereid mee te denken. Dit is voor ons in ieder geval 1 van de redenen geweest voor een succesvol en leuke herinnering voor onze paintball gasten! Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Harry van den Berg.”

Fotohokje op 70e verjaardag

⭐⭐⭐⭐⭐

“Beste Herald, Bedankt voor het toesturen van de fotobestanden. Het fotohokje was een doorslaand succes tijdens mijn feestje. Jong en oud hebben er allemaal gebruik van gemaakt met leuke foto’s als resultaat. Ik kan het iedereen aanraden! M.vr.gr. Jacques.

Fotohokje Verjaardag samen 100 jaar

⭐⭐⭐⭐⭐

“Wij hadden het fotohokje als verassing voor de jarigen gehuurd, als leuk vermaak tijdens het feest en natuurlijk als extra aandenken aan het feest! Complimenten voor de heren die het fotohokje verhuren en tijdens de avond de gasten hierbij begeleiden! Zowel tijdens de mailwisseling van te voren als op de avond zelf, verliep de communicatie snel/ prettig en werd er door de heren goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. De zeer uitgebreide assecoires-kist die er gratis bijgeleverd werd, had voor iedereen wat wils en leverde al voordat de foto’s gemaakt werden hilarische momenten op! Al met al kunnen wij het fotohokje aan iedereen aanbevelen! Het fotohokje heeft tijdens ons feest voor heel veel extra gezelligheid en lachwekkende momenten gezorgd, er werd dan ook nog lang over nagepraat! De dag erna kregen we meteen alle foto’s ook nog eens digitaal aangeleverd, wat een snelle service en dat voor een betaalbare prijs!

Fotohokje boeken bij Fotohuisjehuren.nl

Een event in het verschiet? Maak het onvergetelijk met een fotohokje van Fotohuisjehuren.nl. Heb je vragen? Bel gerust naar 0342 – 224 016 of mail naar [email protected]. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag!