Fotohokje huren voor jouw bruiloft!

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken en printen

👰 Fotohokje huren voor je bruiloft

Fotohokje huren voor je bruiloft? Bij Fotohuisjehuren.nl huur je de allerleukste fotohokjes voor jullie bruiloftsfeest. Een onvergetelijke herinnering! Wat maakt ons zo uniek? Bij ons huur je alle fotohokjes zónder tijdslimiet.

Aan het einde van de avond maak je altijd de leukste foto’s en je wilt natuurlijk niet dat het fotohokje dan al afgebroken is. Onbeperkt plezier maken met het fotohokje, daar staan wij voor garant.

Vintage photobooth

Door zijn unieke style is de Vintage photobooth perfect op bruiloften. De extra Vintage Studioverlichting maakt hem helemaal af! Door de professionele fotocamera en printer maakt deze de mooiste foto’s. Een tastbare herinnering voor iedereen. Breid uit met opties zoals een achtergronddoek, accessoires en meer.

Photobooth Vintage    Vintage photo booth

Hoe werkt een fotohokje huren?

Nou, heel makkelijk! Wij denken mee voor de beste locatie voor het fotohuisje en regelen de ideale belichting en scherpte van de foto’s. Ook plaatsen en installeren wij deze op jouw gewenste locatie. Eenmaal opgebouwd, klik je op het touchscreen en begint direct je allerleukste fotoshoot ooit!

Wissel tussen de foto’s door van attributen en props. Kijk live mee op het grote scherm tijdens het maken van de foto’s. Na een paar seconden heb je de fotostrips in handen.

Foto’s voor in het gastenboek

Kies je voor het fotostrip-ontwerp, dan print de Photobooth standaard twee fotostrips uit. Leuk om er één in je gastenboek te laten plakken! De andere fotostrip kunnen je gasten vervolgens meenemen. Je zult merken dat stelletjes bij binnenkomst graag samen op de foto gaan. Later op de avond krijg je de allerleukste en gekste foto’s van iedereen bij elkaar! Naast het gastenboek vind je bij ons nog meer extraatjes om je photobooth ervaring uit te breiden.

Deze gelukkigen gingen je voor 💍

Wij worden blij van onze tevreden klanten. Proef de sfeer met onderstaande foto’s en een greep uit een aantal reacties van onze klanten. Wie weet staan jullie hier binnenkort ook tussen!

Martijn_Quirina bruiloft

Bruiloft Stef en Ans Brooimans, 22 augustus 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

“Het fotohuisje was echt een geweldige aanvulling op onze trouwdag! We hebben er totaal gewn zorgen aan gehad alles was perfect door ze geregeld! De gasten vonden het geweldig! En wij hebben een superleuk gastenboek eraan over gehouden! Na je bruiloft krijg je alles nog eens digitaal waardoor je nog extra napret hebt van jouw dag! In een woord super! Bedankt voor de geweldige ervaring!!

Bruiloft Frank en Rosa, 24 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

“Bij fotohuisjehuren.nl werken echt alleen maar toppers. Alles werd enorm soepel en snel geregeld. Het fotohuisje was een grandioos succes op onze bruiloft (getuige de enorme berg geweldige foto’s). En het geweldige is dat je de foto’s binnen een paar dagen digitaal opgestuurd krijgt. Napret voor 10!”

Bruiloft Roy en Susan, 11 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

“Dit was het leukste wat we extra bij onze bruiloft hadden!

Bruiloft Sjoerd en Tessa, 9 juli 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

“Erg geslaagd, mooie aanvulling op onze trouwdag!

Benieuwd naar meer ervaringen? Lees ze op The Perfect Wedding!

Fotohokje boeken bij Fotohuisjehuren.nl

Een feestje in het verschiet? Maak het onvergetelijk met een fotohokje van Fotohuisjehuren.nl. Heb je vragen? Bel gerust naar 0342 – 224 016 of mail naar info@fotohuisjehuren.nl. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag!