Foto digitaal signeren

Waarom kies je hiervoor? 

Je kiest voor foto’s digitaal laten signeren om een personal touch te geven aan de gemaakte foto’s van je bezoekers.

Hoe doen we het?

Door foto’s digitaal te laten signeren is elke fotostrip extra uniek. Laat bezoekers of bekende personaliteiten een foto digitaal signeren!

Wat doen we?

We stellen de mogelijkheid in om een foto digitaal te signeren. Na de gemaakte foto’s signeren je bezoekers hun foto via het touchscreen en wordt de handtekening afgedrukt op de foto’s.

Prijs

Foto’s digitaal signeren kost €50 per event excl. btw.

Personaliseren startscherm

Presenteer jouw merk ijzersterk met deze optie. Het fotohuisje wordt een echte blikvanger, je laat je publiek zien en beleven waar jouw merk voor staat. Jij levert een ontwerp aan, wij doen de rest. Get in the picture!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

Premium Glitter Backdrop

Je organiseert een leuk feest en wilt een glitter achtergrond voor de foto’s? Met deze backdrop val je zeker op. Wij denken met je mee wat het beste bij je evenement, feest, thema of locatie past. Spice up those pictures!

E-mailfunctie

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Volledig bestickeren

Zorg voor rijen bezoekers bij je stand door het fotohuisje volledig te bestickeren. Het fotohuisje zorgt voor een enorme aantrekkingskracht naar je beursstand. Zo wordt het onderdeel van je stand of event. Je kan er niet omheen!

Slideshow

Met deze optie streamen we alle foto’s naar een beamer. Ze komen één voor één groot in beeld. Krijg maximale exposure door jouw logo of event-hashtag te verwerken in het fotostrip ontwerp. Leuk voor op je beursstand!