Maak jouw events onvergetelijk met onze fotobooth!

R

Onbeperkt Foto’s maken & 1.000x Printen

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

A

Alle foto’s achteraf digitaal

Géén tijdslimiet, gehele avond/dagdeel huren!

Fotohokje huren voor je bruiloft, feest of evenement?

Organiseer jij een bruiloft, verjaardagsfeest of een ander fantastisch evenement? Een photobooth mag dan eigenlijk niet ontbreken. Bij Fotohuisjehuren.nl kan je heel gemakkelijk en goedkoop een fotohokje huren. Al vanaf 395 euro staat ons fotohuisje de gehele dag bij jouw feest! Je hoeft je geen zorgen te maken over de transport, dat regelen wij. Maak de hele dag foto’s met je gasten en draag de gekste attributen voor de leukste foto’s! Een photobooth zorgt voor een onvergetelijke herinnering op je feest of evenement.

Een photobooth op je bruiloft? Een uitstekend idee!

Wil jij graag een onvergetelijke bruiloft? Wie niet! Met een fotohokje van Fotohuisjehuren.nl wordt jouw bruiloft een gegarandeerd succes. Kies je eigen samengestelde fotostrip en maak onvergetelijke foto’s. De fotostrip wordt twee keer geprint. Een om je gastenboek vol te plakken met de leukste foto’s van de avond en een voor de gasten om mee naar huis te nemen! Benieuwd welk fotohuisje uitstekend past bij een bruiloft? Dat is de vintage photobooth. Dit hokje heeft een unieke vintage stijl en de verlichting zorgt voor de mooiste foto’s.

Schoolfeesten: maak de leukste foto’s

Ook voor schoolfeesten is een fotohokje geschikt. Huur goedkoop een photobooth en bezorg de leerlingen een fantastische avond vol met vermakelijke foto’s. Wanneer je een fotohuisje huurt voor op een schoolfeest dan zal je meteen zien dat er een lange wachtrij is. Iedereen wil graag verkleed met elkaar op de foto. Dit zorgt voor een glimlach op vele gezichten. Huur een fotohuisje bij fotohuisjehuren.nl en maak onbeperkt foto’s!

Vier je bijna je verjaardag? Doe het groots!

Je verjaardag is altijd een feestelijke dag. En al helemaal als je een bijzondere leeftijd nadert. Dat moet nou eenmaal groots gevierd worden met vrienden en familie en misschien zelfs met je collega’s. Je kan een zaal afhuren, een lekker hapje eten en bijvoorbeeld een dj huren om het feest gezelliger te maken. Maar je kan ook een fotohokje huren! Als je een fotohuisje hebt staan dan zorgt dit meteen voor een glimlach op de meeste gezichten. Hoe later op de avond, hoe drukker het meestal is bij het fotohokje en hoe gekker en leuker de foto’s.

Nieuwjaarsreceptie? Nog leuker met een fotohokje!

Wil jij het nieuwe jaar goed inluiden? Dan is het organiseren van een nieuwjaarsreceptie een leuk initiatief. Samen terugblikken met je collega’s, vrienden of familie op het afgelopen jaar onder het genot van een kopje koffie of een borrel. Dat klinkt zeker niet verkeerd! Maar je kan het nog leuker maken door een fotohokje te huren! Gezellig samen op de foto, je kan er de hele dag druk mee zijn. Dat is nog eens een originele manier om het jaar in te luiden!

Photobooth Pure

Een zakelijk evenement: huur een fotobooth!

Wil je een zakelijk evenement organiseren? Het is van belang dat je jouw bezoekers dan een glimlach bezorgt en dat zij zich dit evenement over een jaar nog herinneren. En dat is goed mogelijk met een fotohokje van fotohuisjehuren.nl! Laat je bezoekers gezellig met elkaar op foto gaan voor een gezellige en gemoedelijke sfeer op je evenement. Door je eigen bedrijfslogo te plaatsen op de fotostrip zorg je zelfs voor een vergroting van de naamsbekendheid!

Binnenkort een bedrijfs- of personeelsfeest?

Heb je binnenkort weer een bedrijfsfeest en wil je dat dit een groot succes wordt? Dan is het huren van een fotohokje een ontzettend leuk idee. Met een photobooth van fotohuisjehuren.nl heb je gegarandeerd een leuk feest. Ben je benieuwd naar alle opties of heb je een aantal specifieke vragen voor ons personeel? Neem dan gerust contact met ons op! Of ben je al helemaal overtuigd? Vul dan een vrijblijvende offerte aan op onze contactpagina.