Breid je photobooth ervaring uit met deze extra's!

Huren zonder tijdslimiet!

A

Wij regelen de op- en afbouw met de locatie

De gekste attributen voor de leukste foto’s!

R

Onbeperkt foto’s maken en printen

Maak je dag onvergetelijk!

Een photobooth huren is al leuk, maar wij kunnen het nóg leuker maken. Met onze extraatjes maak je het nog completer, zorg je ervoor dat je gasten je niet zullen vergeten en eindigt je dag geslaagd. Kies bijvoorbeeld voor een gastenboek, gepersonaliseerde bedankenveloppen of de leukste backdrops.

Gastenboek

Onze photobooth print de fotostrip standaard twee keer. Geef je gasten één print mee en laat ze de andere in het gastenboek plakken. Het leuke van deze gastenboeken is dat er naast elke fotostrip die wordt geplakt nog voldoende ruimte overblijft om een leuke, persoonlijke tekst toe te voegen. Zo krijg je aan het einde van het feest een kant-en-klaar gastenboek, vol met de leukste foto’s en persoonlijke boodschappen.

  

Bedankenveloppen

De fotostrip meenemen in een bedankenvelop, zodat je gasten thuis nog kunnen nagenieten van de mooie dag. Dit maakt het een extra leuke herinnering. Het is naast een bedrukte bedankenvelop ook mogelijk om een blanco envelop te kiezen.

    

Backdrops

Een rustige achtergrond maakt een foto op een fotostrip mooier. Zo komen de mensen die op de foto staan echt in zicht. Je wilt niet dat het fotohuisje gericht is op het toilet. En je op de achtergrond van de foto’s steeds wordt afgeleid door de mensen die naar het toilet gaan en ook op de foto staan. Plaats dan een backdrop! Je kan kiezen uit backdrop White Vinyl, Greenscreen, Super Sequin Koper.