Drive-Inn Photobooth

100% Corona-proof | Perfect voor drive-inn evenementen

Photobooth-fun, 100% veilig vanuit je auto

Organiseer je een kerstevenement voor al je collega’s? Of heb je een ander drive-in concept? Dan is onze Drive-Inn Photobooth iets voor jou! Zo kun je je gasten trakteren op een mooi aandenken aan deze unieke periode. 

Onze Drive In Photobooth is 100% coronaproof. De booth kun je volledig op je smartphone bedienen. Zo hoeft niemand de auto te verlaten. Na het maken van de foto kun je ‘m printen, emailen of posten, net wat je wil. En dat allemaal gemakkelijk vanuit je comfortabele autostoel. 

Drive, Smile & Print

Je rijdt met je auto langs de photobooth. Met je telefoon scan je de code en je start de photobooth. Nu is het tijd om je beste glimlach op te zetten! 🙂 Nadat de foto gemaakt is kun je ‘m via je telefoon emailen, posten en afdrukken. Even het raam naar beneden draaien en je haalt de afdruk van de foto zo uit het printerbakje. 

Laat je medewerkers zelf een kerstkaart maken of gebruik een van de andere opties. Een leuke activiteite voor jong en oud!

Iedereen met een rijbewijs kan het:

Drive-Inn & Smile 🙂

100% corona-proof

Iedereen kan in de auto blijven zitten. De photobooth bedien je vanuit je auto met je smartphone. 

Trakteer je medewerkers

De photobooth, startscherm, e-mail en fotoprints maken we op maat. Verras je doelgroep met een originele toevoeging aan je evenement. 

Wij verzorgen de logistiek

Brengen, installeren en ophalen van de Drive In photobooth doen wij voor je. Onze jarenlange ervaring in de evnementenbranche staat garant voor succes! 

Combineer met lichtletters!

Onze samenwerking met www.letterlijklicht.nl biedt jou de mogelijkheid om je evenement extra aan te kleden met onze 1 meter hoge lichtletters!

Sterkere binding

Een foto is een herinnering en zorgt voor verbinding van je gasten met jouw merk. Zeker in deze tijden is verbinding een belangrijke succesfactor. 

Greenscreen

Foto’s met greenscreen gemaakt worden gemiddeld 3x vaker online gedeeld. Kies voor digitale props en foto filters om de foto’s nog specialer te maken.

Vraag vrijblijvend advies

Of bel voor meer informatie naar 0342-224016

Gemiddeld beoordeeld met een 9,4