Delen via Social Media

Waarom kies je hiervoor? 

Je kiest voor Delen via Social Media omdat je wilt dat je bezoekers hun gemaakte foto’s, mét jouw organisatielogo delen via Social Media als Facebook en Twitter.

Je doel is om jouw Social Media kanalen te boosten met interactie, naamsbekendheid en meer likes en volgers te genereren.

Hoe doen we het?

We zorgen voor een aantrekkelijke manier voor bezoekers om hun gemaakte foto’s te delen via Social Media.

Wat doen we?

Alle gemaakte foto’s op je evenement of feest worden automatisch geupload naar je Facebookpagina. De foto’s komen netjes in een album terecht met een door jou gekozen naam. Privacy vinden wij belangrijk: bezoekers kiezen via het touchscreen of hun foto wel of niet op Facebook gedeeld mag worden.

Prijs

Online bereik, volgers en likes kosten vaak veel tijd en tientallen tot honderden euro’s*. Een potentieel bereik van honderd tot duizenden bereikte bezoekers via Delen via Socialmedia kost bij Fotohuisjehuren.nl slechts €75 per dag excl. btw.

*Facebook, Twitter, Instagram

Meer opties toevoegen?

Delen via E-mail

Bezoekers die op de foto gaan bij de photobooth zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Achteraf een mail sturen met hun foto en verwijzing naar je website zorgt voor meer website bezoekers. Boost je naamsbekendheid!

Website upload

Foto’s zijn hot. Zorg voor échte interactie met je doelgroep door foto’s op je website te plaatsen. Wil je de foto’s liever niet openbaar plaatsen? Wij zorgen voor een inlogcode, zodat alleen jouw bezoekers erbij kunnen!

Witte Backdrop

Heb je geen geschikte achtergrond op je locatie voor je foto’s? Maar wil je wel mooie foto’s? Kies dan voor een witte achtergrond. Deze zorgt voor een rustig, maar fris geheel. Leuk om je bezoekers diverse props te laten gebruiken.

4G-internetverbinding

Wil je foto’s direct uploaden, maar heb je geen (stabiele) wifi-verbinding? Don’t worry, met onze 4G-internet hotspot laat je iedereen meteen van de gemaakte foto’s genieten. En je bezoekers kunnen deze gelijk delen op hun social media.

Enquête

Heb je brandende onbeantwoorde vragen voor jouw publiek op het event? Stel de vraag en krijg het antwoord via het fotohuisje. Een gratis foto als herinnering voor je bezoeker en een e-mailadres voor jou.

Foto digitaal signeren

Maak een fotostrip echt persoonlijk met een eigen handtekening erop! Bezoekers kunnen hun foto via het touchscreen voorzien van een eigen handtekening. Deze wordt afgedrukt op de foto’s. Ook leuk met Bekende Nederlanders!