Zo! Dat was hem! September is overgegaan in oktober, de zomer is overgegaan in de herfst en de drukste bruiloftsperiode is overgegaan in voornamelijk zakelijke boekingen. En wij hebben natuurlijk niet stilgezeten (op een enkele zomervakantie na). Lees je mee?

Op en top trouwseizoen

Met gemiddeld 22 verhuurde fotohuisjes per week was dit de drukste maand ooit! Wat hebben wij de afgelopen maand veel bruidsparen, ceremoniemeesters, weddingplanners en trouwlocaties voorbij zien komen. Echt ontzettend tof dat wij onderdeel van dé grote dag mogen zijn bij deze leuke mensen!

En hoe leuk om te zien dat de trend in trouwkaarten nu ook omslaat in trends in fotostrips. Waar we vorig jaar nog veel kraft en takjes zagen, komen we dit seizoen steeds meer bloemen, roze en goud tegen. Hoe leuk zijn deze fotostrips? 

Fotostrips

Eviva España!

Daarnaast heeft ons nieuwste concept deze maand een testboeking doorstaan. En niet zomaar een testboeking, maar eentje helemaal in Madrid! Wat het concept/project is kunnen we nog niet verklappen, maar er zijn op een prachtige locatie ontzettend leuke foto’s gemaakt!

Projectmanager in de dop

Om al onze (nieuwe) projecten en ideeën in goede banen te leiden heeft Lars zijn plekje geclaimd op kantoor als projectmanager. In deze fulltime functie pakt hij alle lopende ideeën op en werkt ze, waar mogelijk, uit.

Lars Fotohuisjehuren

Particulier vs. Zakelijk

Één van die projecten was het vernieuwen van de website. Het zal je misschien al opgevallen zijn, maar we hebben inmiddels een particuliere en zakelijke pagina voor fotohuisjehuren. Nu het trouwseizoen is afgesloten gaat onze focus weer naar de zakelijke markt.

Want onze fotohuisjes zijn natuurlijk niet alleen maar in te zetten als entertainment of als tool voor een tastbare herinnering die je mee kunt geven.

Onze fotohuisjes zijn namelijk ook zeer geschikt als marketingtool bij veel voorkomende doelen van zakelijke evenementen. Wil je je merk of product promoten? Of wil je je online exposure een boost geven? Misschien organiseer je een bedrijfs-/personeelsfeest of ben je juist opzoek naar meer interactie met je (potentiële) klanten?

Geïnteresseerd in wat ons fotohuisje voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk eens of jouw doel erbij staat en laat ons een vrijblijvend advies voor je opmaken. We denken met plezier met jullie mee!