Wauw jongens, juni is alweer bijna achter de rug! En wat een maand is dit geweest! Het trouwseizoen is natuurlijk in volle gang en juni blijkt elk jaar weer één van de drukste maanden te zijn.

Wat hebben wij afgelopen maand allemaal gedaan? Wij zetten het allemaal voor jou (en natuurlijk een beetje voor ons) op een rij. Lees je mee?

Zo begon de maand ook op de mooiste plekken in Nederland. Uiteenlopend van strandpaviljoenen tot kastelen en van grote hotels midden in de stad tot de mooiste aangeklede tuinfeesten, onze bus kwam overal!

Bus fotohuisjehuren.nl

Op één van de bruiloften stond ons nieuwe Vintage fotohuisje zelfs te schitteren tijdens de opnames van een televisie uitzending! Welke dat is, mogen we helaas nog niet verklappen…

Daarover gesproken, hebben jullie al verder rondgekeken op deze vernieuwde website? Medio mei hebben we namelijk een te gekke fotoshoot gehad met de talentvolle Nikeline Vreeke van Studio Bubbels. Zij heeft al onze vernieuwde fotohuisjes perfect vastgelegd dus deze foto’s moesten natuurlijk meteen op onze website geplaatst worden! Check het vooral straks eventjes 🙂 

Natuurlijk hebben we zelf ook even model gestaan.

We staan overigens met onze fotohuisjes natuurlijk niet alleen maar op bruiloften. De afgelopen maand waren we onder andere ook te vinden in het Deventer Schouwburg, op het Ploegendienst Festival in Breda en midden in Amsterdam in het bedrijfspand van één van onze trouwe boekers. Ook stonden we in de Jaarbeurs Utrecht, in de IKEA van Delft en op de startersdagen van de Rabobank.

En als kers op de taart zijn we vandaag over de grens gegaan en staat ons fotohuisje type Pure te schitteren in het Square Conferentiecentrum in Brussel! 

Al met al dus een zeer geslaagde maand, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten. Van de vele mooie recensies die we in juni hebben mogen ontvangen, kregen we maar liefst vijf dikke 10en!

trustpilot

Wij zijn trots! We gaan vol enthousiasme de laatste dagen van juni in, waarna het in de bouwvak iets rustiger zal worden. Gaan wij stiekem een beetje genieten van een paar vakantiedagen en zonnestralen.