Afgelopen maand vertelden we dat juni één van de drukste maanden was. Nou, de maand juli kon er ook wat van! Af en toe moeten we gewoon even bewust stilstaan bij alles wat er eigenlijk allemaal is gebeurd. De tijd gaat zo super snel en we jagen maar door. De afgelopen maand hebben wij weer een paar hele leuke momenten gehad die we graag met jullie delen. Lees je mee?

Álle fotohokjes verhuurd

We begonnen de maand juli met een erg populair trouwweekend. Vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli werden dit jaar massaal gekozen als de ideale dagen om te trouwen en dat hebben we gemerkt. Wij hebben namelijk op beide dagen ál onze photobooths verhuurd. Hoe gaaf is dat! En wat hebben de fotohuisjes op mooie plekken gestaan.

Teamversterking van twee nieuwe toppers

Dat we de drukte konden bijbenen hebben we mede te danken aan onze twee nieuwe toppers: Wouter en Giorgio. Zij zijn onze twee nieuwe bezorgers en hebben in juli hun eerste werkdagen gedraaid. Ze zijn in ieder geval direct goed ingewerkt en wij zijn hartstikke blij met ze. Ons team wordt steeds groter en daarmee gezelliger, want… hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wil jij ons team ook komen versterken? Dat kan! We zoeken namelijk nog een bezorger die standaard op zaterdagen kan werken. De vacature vind je hier.

We gingen verder dan ooit

In juli hebben we nog een mooie mijlpaal bereikt. Fotohuisje Pure is namelijk verkocht aan een klant in Harelbeke in België. Dit ligt helemaal tegen de Franse grens aan en is bijna 300 km vanaf Barneveld. Zo ver zijn we nog nooit met onze fotohuisjes van huis geweest!

HOERA! We hadden twee jarigen

Naast dat onze fotohuisjes op veel (bruilofts)feesten stonden, hebben we zelf ook twee feestjes gevierd. Charlotte werd namelijk op 2 juli een jaartje ouder en 13 juli mocht Anne kaarsjes blazen. En dat betekende: TAART en IJSJES! Zeker met het warme weer waren de ijsjes op kantoor een heel goed idee. Bedankt voor de lekkere traktatie meiden!

Tijd voor een beetje vakantie

We kijken terug op een hele toffe maand en zien uit naar al het moois in augustus. Gelukkig gaan wij in augustus niet alleen maar hard werken. We blijven natuurlijk open voor jullie, maar we gaan ook een beetje vakantie vieren. Dat hebben we wel verdiend vonden wijzelf 😊.