Fotohuisjehuren.nl

Case TMI

Het doel van TMI

Het bedrijf TMI heeft ons in 2018 ingezet op zeven verschillende beurzen door het jaar. Ze hebben het fotohuisje als gimmick toegevoegd aan de beursstand. Het bedrijf nam deel aan de verschillende beurzen om potentiële kandidaten te werven voor een loopbaan in de zorg.

Onze oplossing

Wij hebben op verschillende beurzen het fotohuisje type Pure ingezet waarbij we een interactieve stand creerden en zo meer bezoekers trokken. Bij enkele van deze beurzen hebben wij de e-mailfunctie toegepast waarin verschillende CTA’s werden verwerkt waaronder de vraag de foto te delen op verschillende social media platforms en een doorverwijzing naar een link met de huidige vacatures.

E-mailfunctie

De e-mailfunctie maakt het mogelijk voor bezoekers om de gemaakte foto’s direct te ontvangen en online te delen. Jij, als klant, bepaalt de inhoud van deze mail. Je hebt hier extra ruimte voor promotie bijvoorbeeld. Het percentage van de e-mails dat geopend wordt is groot, want bezoekers openen de e-mail voor de foto.

‘In eerste instantie is het de intentie geweest om de photobooth als ‘leuke extra’ bij onze beursstand te hebben,
maar omdat we inderdaad ook steeds meer merken dat we door de photobooth meer mensen naar onze stand trekken, is het zeker van toegevoegde waarde om meer marketingtools van het fotohuisje in te zetten.’

Kaajal Jawalapersad

Medewerker Marketing & Communicatie, TMI

De resultaten.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo ipsum quia dolor sit amet qui dolorem.

aantal geprinte Fotostrips

verstuurde e-mails

Geopende e-mails

aantal keren gehuurd

Andere cases
Wil je meer zien van wat we doen? Hieronder vind je meerdere soortgelijke cases. 

[metaslider id=”25076″]

Wil je meer weten?
Laat dan hier een bericht achter!