Fotohuisjehuren.nl

Case OEFENWEB

Van 22 t/m 26 januari mochten we met fotohuisjehuren onderdeel zijn van de stand van Oefenweb op de Nationaal Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs, Utrecht.

Het doel van OEFENWEB

Oefenweb had met een fotohuisje op hun stand de volgende doelen voor ogen:

  1. – Het merk van Oefenweb visueel promoten.
  2. – Gegevens verzamelen van bezoekers.
  3. – Meer bezoekers aantrekken naar de stand.

Met daarbij de vraag aan ons of wij ervoor konden zorgen dat bezoekers  op de foto konden in de virtuele wereld van Oefenweb. Lees verder voor het uiteindelijke resultaat!

Onze oplossing

Oefenweb heeft bij ons het type fotohuisje Pure gehuurd. Maar dat niet alleen. Ze hebben hierbij ook doelen gesteld. En om die doelen te bereiken en om een goede bijdrage te leveren aan de stand zijn er diverse tools gebruikt door Oefenweb om meer bezoekers naar de stand te krijgen. 

i

Volledige bestickering

Het fotohuisje is geheel bestickerd in de huisstijl van Oefenweb. Bestickering zorgt ervoor dat het fotohuisje één geheel vormt met de rest van de stand. Er zijn hierin oneindig veel mogelijkheden. 

Green/Blue Screen technologie

Oefenweb maakte gebruik van een BlueScreen. De bezoeker stond voor een blauw scherm en bij het maken van een foto kon er digitaal een achtergrond gekozen kan worden. Hierdoor kon de bezoeker van de beursstand van Oefenweb zichzelf zien in één van de games die Oefenweb heeft ontwikkeld. 

Gepersonaliseerd startscherm

Het startscherm is ingesteld met de huisstijl van Oefenweb. Ook dit draagt bij aan het geheel van de stijl van de beurs en het fotohuisje. 

E-mailfunctie

Met de e-mailfunctie konden bezoekers van de stand van Oefenweb direct de gemaakte foto openen in de e-mail. De tekst in de e-mail heeft Oefenweb zelf samengesteld. In deze mail kan de bezoeker bijvoorbeeld uitgenodigd worden om de foto direct online te delen. 

4G-functie

Met de 4G-functie van fotohuisjehuren.nl was Oefenweb voorzien van een goedwerkende internetverbinding. De internetverbinding in beurshallen hebben vaak slecht bereik. Door het gebruik van de 4G van Fotohuisjehuren hoefde ze Oefenweb zich niet zorgen te maken over de internetverbinding.

”Het fotohuisje was een mooie aanvulling op onze beursstand. Makkelijk in gebruik en de foto’s zijn direct klaar en indien gewenst ook per mail verstuurd. Voor ons een mooie gelegenheid om onze standbezoekers van een aandenken te voorzien en ze een mail met de beursactie toe te sturen. Het team van fotohuisjehuren.nl heeft ons fantastisch begeleid, waarvoor dank!” Marlijn

Hoofd Marketing & Sales, Oefenweb.nl

De resultaten.

1. Het merk van Oefenweb is visueel gepromoot.
Door de bestickering van het gehele fotohuisje wordt
het fotohuisje echt onderdeel van de stand.
Tegelijkertijd zorgt de e-mailfunctie ervoor dat het
merk niet alleen visueel wordt gepromoot, maar ook
online!

2. De gegevens van bezoekers zijn verzameld aan de hand van de e-mailfunctie.
Mensen hebben hun e-mailadres achter gelaten. Dit
is volledig AVG-proof, want er is gewerkt met een
disclaimer. De bezoeker is dus op de hoogte gebracht
van de verwerking van de gegevens.
Oefenweb heeft met de e-mailfunctie gelegenheid
om de gemaakte foto naar de klant te versturen samen met de informatie rondom de beursactie en een CTA naar de aanvraag van een gratis proefmaand.

3. Het fotohuisje was een mooie aanvulling op de beursstand. 
De interactieve stand trok de aandacht van langslopende bezoekers. De photobooth heeft niet alleen gezorgd voor een ijsbreker om bezoekers aan te spreken, het zorgde er ook voor dat de informatieve gesprekken zowel leuk als nuttig afgesloten werden door een foto te maken bij de booth en tegelijk relevante informatie te ontvangen per mail.

aantal geprinte Fotostrips

verstuurde e-mails

Geopende e-mails

Aantal dagen

Andere cases
Wil je meer zien van wat we doen? Hieronder vind je meerdere soortgelijke cases. 

Wil je meer weten?
Laat dan hier een bericht achter!