Fotohuisjehuren.nl

Case Flint Theater

Het doel van FLINT

Voor de periode van 3 jaar heeft Theater Flint een fotohuisje bij ons opgevraagd om het theater verder te promoten en de booth aan te kunnen bieden aan events van derden partijen.

Onze oplossing

Om deze doelen te behalen hebben wij het fotohuisje type Pure geplaatst in het Theater. Deze is volledig gecostumized naar het theaterseizoen 18/19 waarbij de volledige booth is bestickerd. Ook het gepersonaliseerde startscherm zorgt voor een photobooth in de huisstijl van het Flint Theater.

i

Volledige bestickering

Het fotohuisje is geheel bestickerd in de huisstijl van het Flint Theater. Bestickering zorgt ervoor dat het fotohuisje één geheel vormt met de uitstraling van het merk of het event. Er zijn hierin oneindig veel mogelijkheden. 

Gepersonaliseerd startscherm

Het startscherm is ingesteld met de huisstijl van de Flint. Ook dit draagt bij aan het geheel van de stijl van het theater. 

E-mailfunctie

Met de e-mailfunctie kunnen bezoekers van het theater direct de gemaakte foto openen in de e-mail. De tekst in de e-mail heeft De Flint zelf samengesteld. In deze e-mail kan de bezoeker bijvoorbeeld uitgenodigd worden om de foto direct online te delen. 

”Het fotohuisje was een mooie aanvulling op onze beursstand. Makkelijk in gebruik en de foto’s zijn direct klaar en indien gewenst ook per mail verstuurd. Voor ons een mooie gelegenheid om onze standbezoekers van een aandenken te voorzien en ze een mail met de beursactie toe te sturen. Het team van fotohuisjehuren.nl heeft ons fantastisch begeleid, waarvoor dank!” Marlijn

Medewerker, Oefenweb.nl

De resultaten.

Het theater is gepromoot. 
Door de volledige bestickering is het fotohuisje niet te missen, als je naar de Flint gaat. De e-mailfunctie zorgt voor een extra online bereik. Mensen openen de mail, afkomstig van de Flint, voor het bekijken van de gemaakte foto. 

Het fotohuisje is aangeboden aan derden. 
Ook voor events van derden is het fotohuisje te gebruiken. Op deze manier wordt het bereik groter en is er meer promotie voor de Flint.

Onderstaande resultaten zijn een moment opname. Deze case loopt nog steeds. 

aantal geprinte fotostrips

Verstuurde e-mails

geopende e-mails

Aantal dagen

Andere cases
Wil je meer zien van wat we doen? Hieronder vind je meerdere soortgelijke cases. 

[metaslider id=”25076″]

Wil je meer weten?
Laat dan hier een bericht achter!