Fotohuisjehuren.nl

Case Building heroes

Het doel van Building heroes

Standbouw & Signing – Van Essen van Raaij heeft ons gevraagd voor hun klant Building Heroes een photobooth aan te leveren welke gemakkelijk in hun modulaire stand toegepast kon worden.

Onze oplossing

In samenwerking met Van Essen Van Raaij Standbouw hebben wij een photobooth op maat gemaakt ontwikkeld welke ingebouwd werd in de modulaire stand. Zodoende kon Building Heroes de stand geheel in eigen gebruik houden en bij elke beurs de stand met de booth zelfstandig opbouwen. Deze booth wordt op verschillende beurzen en events ingezet om bezoekers naar de stand de trekken en zodoende nieuw personeel te werven.

Met deze booth worden de gemaakte foto’s direct naar de kandidaat toegestuurd met verschillende doorlinks naar de vacatures op de website.

i

Volledige bestickering

Het fotohuisje is geheel bestickerd in de huisstijl van Oefenweb. Bestickering zorgt ervoor dat het fotohuisje één geheel vormt met de rest van de stand. Er zijn hierin oneindig veel mogelijkheden. 
”Het fotohuisje was een mooie aanvulling op onze beursstand. Makkelijk in gebruik en de foto’s zijn direct klaar en indien gewenst ook per mail verstuurd. Voor ons een mooie gelegenheid om onze standbezoekers van een aandenken te voorzien en ze een mail met de beursactie toe te sturen. Het team van fotohuisjehuren.nl heeft ons fantastisch begeleid, waarvoor dank!” Marlijn

Medewerker, Oefenweb.nl

De resultaten.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo ipsum quia dolor sit amet qui dolorem.
  • E-mail clicks – 77%
  • Foto’s gedeeld – 85%

Foto's

Verstuurde e-mails

Aantal dagen

Andere cases
Wil je meer zien van wat we doen? Hieronder vind je meerdere soortgelijke cases. 

[metaslider id=”25076″]

Wil je meer weten?
Laat dan hier een bericht achter!