Fotohuisjehuren.nl

Case Ondernemers-verenigingen

bik & jos

Het doel van de ondernemersverenigingen Barneveld

Cateringbedrijf Catering met Passie heeft ons ingezet op de Nieuwjaarsreceptie van de ondernemersverenigingen BIK en JOS in januari 2019. Dit gehele event was in thema van de jaren ’20.
Het fotohuisje werd toegevoegd om de genodigden te entertainen.

Onze oplossing

Gezien het Thema hebben wij ons fotohuisje type Vintage geplaatst op het event. Daarbij hebben wij een gepersonaliseerde koffer geleverd met verschillende attributen en props in het jaren ’20 thema. De genodigden hadden daarbij ook de gelegenheid de foto’s direct naar zichzelf te mailen om zodoende de foto’s ook digitaal te ontvangen en te bekijken.

Props die passen bij het thema

Met het fotohuisje wordt een koffer vol met props geleverd, die aansloten bij het thema: De jaren ’20! Op deze manier wordt het fotohuisje een tool die past in de stijl en het thema van de avond. 

E-mailfunctie

Met de e-mailfunctie konden bezoekers van de avond voor ondernemers direct de gemaakte foto openen in de e-mail. De tekst in de e-mail kan zelf worden samengesteld. In deze mail kan de bezoeker bijvoorbeeld uitgenodigd worden om de foto direct online te delen.

‘De samenwerking met fotohuisjehuren loopt altijd heel soepel. Het team denkt goed mee met mijn wensen en komt zelf vaak met creatieve ideeen. Ze houden zelf ook goed in de gaten of alles tijdig is afgestemd, hier hoef ik nooit zelf achteraan te zitten.’

Rick

Eigenaar, Catering met Passie

De resultaten.

Het entertainen van de genodigden is geslaagd.

De avond voor de ondernemers van Barneveld is geslaagd en het fotohuisje mocht daar onderdeel van zijn. Hieronder vind je de resultaten op een rij. 

Aantal geprinte Fotostrips

verstuurde e-mails

Geopende e-mails

Aantal dagen

Andere cases
Wil je meer zien van wat we doen? Hieronder vind je meerdere soortgelijke cases.

[metaslider id=”25076″]

Wil je meer weten?
Laat dan hier een bericht achter!